Jurassic World Roar Strikers Triceratops

Productinformatie

Beschrijving

Jurassic World Roar Strikers Triceratops

Bereid je voor op spanning en avontuur met deze dinosaurus die is geïnspireerd op Jurassic World: Dominion. Deze middelgrote dinosaurusfiguur van Brullende Roofdieren is de Triceratops, voor veel fans de favoriete planteneter. De dino maakt niet alleen een levensecht BRULLEND geluid, maar valt ook aan met een kopstoot, een aanval die kenmerkend is voor deze dinosoort. Duw op het heupgedeelte om de kopstoot te activeren! Deze Triceratops van 33 cm lang heeft beweegbare gewrichten, een authentieke vormgeving en realistische kleuren en texturen. Zet de dino in stoere houdingen of verzin je eigen avonturen vol actie. Breng deze dinosaurus van Brullende Roofdieren TOT LEVEN en speel ook digitaal met augmented reality! Durf te zien hoe ECHT het spel van de dinosaurussen kan worden! Scan de verborgen DNA-code met elk slim apparaat om de AR-ervaringen te ontgrendelen in de gratis Jurassic World Facts app. Slim apparaat niet inbegrepen. Ideaal voor fans van dinosaurussen en actiespellen vanaf 4 jaar. Afwijkende kleuren, afmetingen en versieringen mogelijk.

  • Jurassic World: Dominion brengt fans van dinosaurussen nieuwe spannende avonturen. Deze Triceratops van Brullende Roofdieren is geïnspireerd op de film en zorgt voor nog meer dinosaurusplezier!
  • De actiefiguur BRULT en valt aan met een kopstoot, kan het nog echter? Kinderen kunnen de functies gemakkelijk activeren door op het heupgedeelte te duwen.
  • Beleef ECHT dinosaurusplezier! Zoek de verborgen DNA-code en scan de code met elk slim apparaat om de AR-opties te starten in de gratis Jurassic World Facts app. Slim apparaat niet inbegrepen.
  • Met ​AR kunnen kinderen de dinosaurus in het lab bestuderen om leuk en visueel te leren en verschillende modi verkennen, zoals thermische en röntgenmodus! Ga vervolgens een stap verder en breng dinosaurussen in onze wereld met AR -- laat de dinosaurus in elke ruimte verschijnen. RENNEN!
  • Kinderen kunnen alle dinosaurussen van Brullende Roofdieren verzamelen voor urenlang spannend speelplezier vol actie. BRUL! Hap! Sla!
  • Een geweldig cadeau voor elke dinosaurusfan, met name voor fans van Jurassic World: Dominion.

Laatst bekeken door jou