Jurassic World Roar Strikers Skorpiovenator

Productinformatie

Beschrijving

Jurassic World Roar Strikers Skorpiovenator

Bereid je voor op spanning en avontuur met figuren die zijn geïnspireerd op Jurassic World: Dominion. Deze middelgrote dinosaurussen van Brullende Roofdieren BRULLEN niet alleen levensecht, maar gaan de strijd ook aan met een speciale AANVALSBEWEGING, die kenmerkend is voor die dinosoort. Je activeert de aanval door op het heupgedeelte te duwen! Deze actiefiguren brengen met reusachtige happen of verrassende aanvallen met hun staart Jurrassic World bij je thuis. Alle figuren hebben beweegbare gewrichten, een authentieke vormgeving en realistische kleuren en texturen. Zet de dino in stoere houdingen of verzin je eigen avonturen vol actie. Breng deze Brullende Roofdieren TOT LEVEN en speel ook digitaal met augmented reality! Durf te zien hoe ECHT het spel van de dinosaurussen kan worden! Scan de verborgen DNA-code met elk slim apparaat om de AR-ervaringen te ontgrendelen in de gratis Jurassic World Facts app. Slim apparaat niet inbegrepen. Geweldig voor fans van dinosaurussen en actiespellen; geschikt voor 4 jaar en ouder. Afwijkende kleuren, afmetingen en versieringen mogelijk.

  • Jurassic World: Dominion brengt fans van dinosaurussen nieuwe spannende avonturen. Deze Brullende Roofdieren zijn geïnspireerd op de film en zorgen voor nog meer dinosaurusplezier!
  • Elk van deze actiefiguren kan levensecht BRULLEN en gaat de strijd aan met een aanvalsbeweging die kenmerkend is voor deze dinosoort. Kan het nog echter? Kinderen kunnen de functies gemakkelijk activeren door op het heupgedeelte te duwen.
  • De aanvalsbewegingen van deze middelgrote dinosaurussen variëren van verrassende staartaanvallen tot happen met een uitgestrekte nek en keiharde kopstoten! Elke figuur is ca. 13 cm groot en 33 cm lang.
  • Download de gratis Jurassic World Facts app (voor Android en iOS) voor ECHT dinosaurusplezier! Zoek de verborgen DNA-code en scan deze met elk slim apparaat om augmented reality-opties te activeren. Slim apparaat niet inbegrepen.
  • Met ​AR kunnen kinderen de dinosaurus in het lab bestuderen om leuk en visueel te leren en verschillende modi verkennen, zoals thermische en röntgenmodus! Ga vervolgens een stap verder en breng dinosaurussen in onze wereld met AR -- laat de dinosaurus in elke ruimte verschijnen. RENNEN!
  • Kinderen kunnen alle dinosaurussen van Brullende Roofdieren verzamelen voor urenlang spannend speelplezier vol actie. BRUL! Hap! Sla!
  • Een geweldig cadeau voor elke dinosaurusfan, met name voor fans van Jurassic World: Dominion.

Laatst bekeken door jou