Jurassic World Mens en Dinosaurus 2 packass.

Productinformatie

Beschrijving

Jurassic World Mens en Dinosaurus 2 Pack Assorti

Bereid je voor op spanning en avontuur met deze mens- en dinopacks die zijn geïnspireerd op Jurassic World: Dominion!  Elk pakket bevat twee actiefiguren: een menselijk personage en een dinosaurus, en ook accessoires voor de achtergrond van je verhalen. Beide figuren hebben beweegbare gewrichten, een authentieke vormgeving en realistische kleuren en texturen zodat je de interactie tussen dinosaurus en mens kunt naspelen of een spectaculaire tentoonstelling kunt maken. Beleef thuis Jurassic World: Dominion. En breng de dinosaurus TOT LEVEN met uitgebreid digitaal speelplezier met augmented reality! Durf te zien hoe ECHT het spel van de dinosaurussen kan worden! Scan de verborgen DNA-code met een slim apparaat om de AR-ervaringen te ontgrendelen in de Jurassic World Facts app. Slim apparaat niet inbegrepen. Een geweldig cadeau voor dinofans vanaf 4 jaar. Elke set is apart verkrijgbaar en niet overal leverbaar. Afwijkende kleuren, afmetingen en versieringen mogelijk.

  • Je bedenkt supersnel dynamische verhalen met deze set. De set is inclusief een gedetailleerde dinosaurus, een menselijke figuur en op de film geïnspireerde accessoires, allemaal geïnspireerd op Jurassic World: Dominion.
  • Beide actiefiguren hebben beweegbare gewrichten, een realistische vormgeving en authentieke details.
  • De figuren staan klaar om spectaculaire filmscènes na te spelen of je eigen creatieve avonturen tot leven te brengen. Zet ze in allerlei houdingen met de accessoires en creëer een indrukwekkende tentoonstelling.
  • Alle figuren zijn ontworpen op een grote schaal van 9,5 cm, dus perfect om volop actie en avonturen na te spelen! Bekijk alle sets met menselijke figuren en dinosaurussen. Per stuk verkrijgbaar, afhankelijk van beschikbaarheid.
  • Download de Jurassic World Facts app (voor Android en iOS) voor ECHT dinosaurusplezier! Zoek de verborgen DNA-code op de dinosaurus en scan deze met een slim apparaat om augmented reality-opties te activeren. Slim apparaat niet inbegrepen.
  • Met ​AR kunnen kinderen de dinosaurus in het lab bestuderen om leuk en visueel te leren en verschillende modi verkennen, zoals thermische en röntgenmodus! Ga vervolgens een stap verder en breng dinosaurussen in onze wereld met AR - laat de dinosaurus in elke ruimte verschijnen. RENNEN!
  • Een geweldig cadeau voor verzamelaars vanaf 4 jaar, vooral als ze gek zijn op Jurassic World: Dominion.
     

Opgelet: prijs per stuk! Geef je voorkeur door in het bestelproces bij stap 3 ADRES - contacteer ons gerust voor de voorraad van verschillende uitvoeringen of laat je door ons verrassen.

Keuze uit: Owen & Velociraptor 'Beta' - Claire & Dilophosaurus

Laatst bekeken door jou