Jurassic World Massive Action Yangchuanosaurus

Productinformatie

Beschrijving

Jurassic World Massive Action Yangchuanosaurus

Bereid je voor op spanning en avontuur met deze grote vleesetende figuren die zijn geïnspireerd op Jurassic World: Dominion. Elk figuur van Daverende Actie heeft een indrukwekkend formaat, ruim 35 cm breed, en maakt aanvalsbewegingen die kenmerkend zijn voor deze dinosaurussoort. Ze kunnen nu ook meer bewegen tijdens hun aanvalsacties, zodat het gevecht nog echter lijkt. Elke figuur heeft authentieke details en realistische kleuren en structuren. Verzin spannende avonturen of zet ze in dynamische poses. Breng deze dinosaurussen van Daverende Actie TOT LEVEN en speel ook digitaal met augmented reality! Durf te zien hoe ECHT het spel van de dinosaurussen kan worden! Scan de verborgen DNA-code met elk slim apparaat om de AR-ervaringen te ontgrendelen in de gratis Jurassic World Facts app. Slim apparaat niet inbegrepen. Een geweldig cadeau voor kinderen vanaf 4 jaar.​

  • Jurassic World: Dominion brengt fans van dinosaurussen nieuwe spannende avonturen. De figuren van Daverende Actie zijn geïnspireerd op de vleesetende dinosaurussen uit de film. Ze brengen avonturen tot leven met spannende aanvalsbewegingen die kenmerkend zijn voor hun soort!
  • Met deze dinosaurusfiguren heb je meer controle over hun actie omdat ze meer bewegingen kunnen maken. Bovendien zijn ze authentiek gebouwd en hebben spannende kleuren en een levensechte structuur. Maak eens een indrukwekkende dinosaurustentoonstelling!
  • Download de gratis Jurassic World Facts app (voor Android en iOS) voor ECHT dinosaurusplezier! Zoek de verborgen DNA-code en scan deze met elk slim apparaat om augmented reality-opties te activeren. Slim apparaat niet inbegrepen.
  • Met ​AR kunnen kinderen de dinosaurus in het lab bestuderen om leuk en visueel te leren en verschillende modi verkennen, zoals thermische en röntgenmodus! Ga vervolgens een stap verder en breng dinosaurussen in onze wereld met AR -- laat de dinosaurus in elke ruimte verschijnen. RENNEN!
  • Een geweldig cadeau voor elke dinosaurusfan, met name voor fans van Jurassic World: Dominion.

Laatst bekeken door jou