Jurassic World Kolosale Reuzendino

Productinformatie

Beschrijving

Jurassic World Kolosale Reuzendino

Zorg dat je klaar bent voor spannende actie en avontuur met deze superkolossale REUZENDINO, gebaseerd op de dinosaurussoorten uit Jurassic World: Dominion! De REUZENDINO is ruim 35 cm hoog en meer dan 90 cm lang, heeft een coole gemarmerde afwerking, een realistische huidtextuur en -kleur, beweegbare armen en poten, en extra brede kaken die echt open en dicht kunnen. En wat kan deze dino doen met die extra brede kaken? WEL 20 MINI-DINOSAURUSSEN IN ÉÉN HAP OPETEN! (Minifiguren zijn per stuk verkrijgbaar en niet overal leverbaar.) Om de mini's vrij te laten en de vleesetende actie helemaal opnieuw te beginnen, open je de buikdeur en laat je ze eruit. Een geweldig cadeau voor kinderen vanaf 4 jaar, vooral als ze gek zijn op Jurassic World, dinosaurussen en speelplezier vol actie. Afwijkende kleuren en versieringen mogelijk. Vanaf 4 jaar.

  • Jurassic World: Dominion brengt avontuur en spanning met deze superkolossale REUZENDINO die een hoofdrol speelt in de film. Heb je reuzenhonger? Ga in de aanval met deze extra grote dinosaurusfiguur!
  • Kinderen kunnen al hun dierlijke instincten de vrije loop laten met deze REUZENDINO in gigantisch formaat - meer dan 90 cm lang - die minifiguren in één hap oppeuzelt! Minifiguren zijn per stuk verkrijgbaar en niet overal leverbaar.
  • Maak de grendel op zijn buik los om de opgegeten prooi te bevrijden uit de maag van de vleeseter en beleef het avontuur opnieuw.
  • Vertel reusachtige verhalen! Deze gigantische figuur heeft een gemarmerde afwerking en de authentieke vormgeving, structuur en kleuren die fans gemakkelijk herkennen uit Jurassic World: Dominion - deze dino brengt spanning en avontuur bij je thuis!
  • Een geweldig cadeau voor kinderen vanaf 4 jaar, vooral als ze gek zijn op Jurassic World, dinosaurussen en reusachtige actie!

Laatst bekeken door jou