Jurassic World Extreme Damage Tyranosaurus Rex

Productinformatie

Beschrijving

Jurassic World Extreme Damage Tyranosaurus Rex

Maak je klaar voor de spannende actie en avonturen van Jurassic World! Dit actiefiguur van de Tyrannosaurus Rex met Extreme Schade is groter en heeft grote verwondingen aan BEIDE KANTEN! Schuif het paneel om de wonden te onthullen. Pas op -- dit dinosaurusfiguur is misschien gewond geraakt in de strijd, maar kan nog steeds terugvechten met een door een knop geactiveerde HAP! Met beweegbare gewrichten, authentieke vormgeving, realistische kleuren en structuur en de verwondingen aan beide kanten biedt deze T. rex een realistisch spel. Een fantastisch cadeau voor dinofans vanaf 4 jaar. Afwijkende kleuren en versieringen mogelijk.

  • De actie van het grote scherm komt tot leven met deze grote Tyrannosaurus Rex-dinosaurus uit de Jurassic World-franchise.
  • De favoriete dinosaurus heeft EXTREME SCHADE aan 2 kanten! Verplaats en verschuif het paneel om die zichtbaar te maken.
  • Dit dinosaurusspeelgoed heeft een door een knop geactiveerde HAP-beweging en verborgen wonden, maar het is altijd klaar voor het ultieme gevecht.
  • De authentieke look en beweegbaarheid van dit figuur, dat ongeveer 43 cm hoog en 17 cm lang is, zal creatieve verhalen inspireren en iedereen angst inboezemen!
  • Een geweldig cadeau voor kinderen vanaf 4 jaar, vooral als ze gek zijn op Jurassic World en gevechten met dinosaurussen!

Laatst bekeken door jou