JBL Live Pro 2 TWS oortjes zwart

  • Merk JBL
  • sku 29991903
  • Referentie JBLLIVEPRO2TWSBLK

Productinformatie

Beschrijving

JBL Live Pro 2 TWS Oortjes Zwart

 

Meer muziek, minder lawaai.
JBL Live Pro + TWS zijn de beste audio-oplossing voor elk apparaat en bieden een indrukwekkende true-wireless ervaring met ongelooflijk JBL Signature Sound. Maak contact met uw omgeving met smart ambient of concentreer u op muziek met adaptieve ruisonderdrukking. Schakel vervolgens eenvoudig over van muziek naar groepsgesprekken, waarbij twee beamforming-microfoons uw stem net zo nauwkeurig weergeven als een persoonlijk gesprek en een derde microfoon omgevingsgeluid onderdrukt. Alle bedieningselementen bevinden zich op de oordopjes, zodat je muziek en gesprekken alleen met je vinger kunt beheren. Krijg hulp van je favoriete spraakassistent door je stem te gebruiken of op de oordopjes te tikken. En als u Hey Google instelt, activeert u uw JBL Live Pro+ TWS-functies alleen met uw stem. Met een afspeeltijd tot 28 uur via Qi-compatibel draadloos opladen en supersnel draadloos opladen zijn ze altijd klaar om u door uw dag te helpen.

JBL Signature Sound voor de beste audio-ervaring
De Live Pro+ TWS-hoofdtelefoon biedt de beste audio-oplossing voor elk apparaat en is klein maar krachtig. Ze zijn voorzien van luidsprekerdrivers van 11 mm voor een dynamisch geluid met uitzonderlijk JBL signature sound voor de hele dag, elke dag.

Adaptieve ruisonderdrukking met smart ambient
Adaptieve ruisonderdrukking leidt u niet af wanneer het tijd is om u te concentreren op uw studie of om u te laten drijven door de groove. En als u de wereld om u heen wilt horen zonder uw hoofdtelefoon af te zetten, versterkt smart ambient de geluiden van uw omgeving.

Tot 28 uur batterijduur, draadloos opgeladen
Tot 7 uur afspelen plus 21 uur in de oplaadbox en JBL Live Pro+ TWS Speed Charge zorgen ervoor dat uw muziek de hele dag bij u blijft. De JBL Live Pro+ TWS met snellaadfunctie en Qi-compatibel draadloos opladen voorzien u van de nodige energie tijdens het reizen.

Duidelijke spraakweergave met 3-microfoon technologie
Met de Live Pro+ TWS kunt u gemakkelijk overschakelen van muziek naar perfecte groepsgesprekken. Een feedbackmicrofoon voor de onderdrukking van wind- en omgevingsgeluiden en twee beamforming microfoons zorgen ervoor dat je stem kristalhelder is.

Tweevoudig verbinden + synchroniseren en snel koppelen
Wanneer u de behuizing opent, wordt de hoofdtelefoon onmiddellijk gekoppeld met uw apparaat en kunt u naar muziek luisteren, mono/stereo-gesprekken voeren of uw stemassistent activeren op één of beide oren. Met de JBL-app is het ook eenvoudiger dan ooit om functies toe te wijzen aan elke oortelefoon. Wanneer Google Fast Pair is ingeschakeld, wordt de JBL Live Pro+ TWS onmiddellijk verbonden met uw Android-apparaat. U kunt ook meerdere apparaten koppelen door op Apparaten op het scherm te tikken.

Krijg hulp door simpelweg uw stem te gebruiken
Krijg hulp van uw favoriete stemassistent door uw stem te gebruiken of op de oordopjes te tikken. Activeer ANC of Ambient Aware, controleer de levensduur van de batterij of schakel eenvoudig uw JBL Live Pro+ TWS uit met uw stem met Hey Google. Gebruik de gloednieuwe JBL APP om snel en eenvoudig de taalassistent van uw voorkeur in te stellen.

Waterdicht met een comfortabele pasvorm
Neem geweldige muziek met u mee, waar uw avonturen u ook brengen. De JBL Live Pro+ TWS-hoofdtelefoon is spatwaterdicht volgens IPX4. Met vijf sets siliconen oordopjes zorgen ze voor een perfecte pasvorm.

Pas hem aan met de Mijn JBL-hoofdtelefoon-app
Uw hoofdtelefoon moet zich aan u aanpassen, niet andersom. Het geluid en de functies van de JBL Live Pro+ TWS-hoofdtelefoon kunnen eenvoudig worden gepersonaliseerd met de gratis Mijn JBL-hoofdtelefoon-app: Wijzig de EQ-instellingen, wijzig de stemassistent van uw voorkeur en controleer in een paar stappen de beste oordop voor uw oor.

Specificaties

  • Design: In-ear
  • Waterbestendig
  • Bluetooth
  • Noice cancelling
  • Frequency range: 20 - 20 000 Hz
  • Radio frequency: 2400 - 2483,5 MHz
  • Max. batterijduur: 7u
  • Kleur: Zwart
  • Gewicht: 49,5gr

Laatst bekeken door jou