Intex PureSpa GreyWood Deluxe Jacuzzi 196x71 cm

  • Merk INTEX
  • sku 27545511
  • Referentie 28440NL

Productinformatie

Beschrijving

Intex PureSpa Greywood Deluxe Jacuzzi 196 x 71 cm - voor 4 personen

De Intex Pure Spa Greywood Deluxe is een mooie grijze bubble-jacuzzi voor maximaal 4 personen. Deze opblaasbare jacuzzi heeft een chique uitstraling dankzij het grijze hout-patroon op de buitenkant van de jacuzzi. De wanden zijn superstevig, het motorblok groot en zwaar maar krachtig, en de bediening enorm gebruiksvriendelijk.

De Intex Greywood Deluxe heeft 140 bubbeljets die zorgen voor een heerlijke bubbelmassage. De spa verwarmt met zo'n 1,5-2,5 graad per uur tot maximaal 40°C. Het verbruik hierbij is zo'n 2,2 kW. Wanneer je de filterstand aanzet, is het jacuzziwater binnen 30 tot 60 minuten volledig gefilterd. Tijdens het opzetten en afbreken kun je de Intex Pure Spa Bubble Therapy (4 persoons) opblazen of laten leeglopen door het motorblok. Het motorblok heeft een breedte van 38 cm, is 46 cm hoog en 38 cm diep. Deze afmetingen zijn handmatig gemeten en kunnen daarom wat afwijken.

De jacuzzi is voorzien van een draadloos bedieningspaneel.

Bij de Intex PureSpa worden meerdere handige accessoires geleverd. Allereerst het isolerende afdekzeil en grondzeil, om warmteverlies van het water te voorkomen. Verder zijn de volgende accessoires inclusief: chloordispenser, twee foam hoofdkussens, kleuren LED lamp, filterpomp met twee cartridges. De filterpomp heeft de kracht om 1741 liter per uur te filteren, zodat de spa binnen drie kwartier is gefilterd. Dit alles komt in een handige opbergtas.

Bijhorende filtercartridges: Intex S1

Inhoud: 795 l
Afmetingen: Ø 196 x H 71 cm
Afmetingen binnenkant: Ø150 cm

Aanbevolen accessoires:

Bekijk ook onze chloorproducten en andere spa onderhoudsproducten.

Dienst na verkoop

Opgelet: Intex staat zelf in voor de dienst na verkoop van hun producten. Van zodra er een probleem met het artikel is (schade, tekort, technisch probleeem,...) dien je rechtstreeks contact met Intex op te nemen. Je dient hen te contacteren via deze link: https://www.intexdevelopment.com/support?lst_lang=61

Laatst bekeken door jou