Onze beste cadeaus voor de liefste papa’s

Nadat we mama in de bloemetjes hebben gezet, is het nu ook tijd om alles uit de kast te halen voor vaderdag. Heb je nog geen cadeau en wil je niet voor het zoveelste jaar op rij uitpakken met een biermand? Dan ben je aan het goede adres. Met welk pakje je jouw vader zal verrassen hangt volledig af van zijn favoriete bezigheid. Van ontspannen en sporten tot BBQ’en en feesten: onze leukste cadeautips vind je hier op een rijtje!

Food & Drinks

Iedere papa die af en toe houdt van een lekker drankje heeft fancy glazen nodig. In bijvoorbeeld deze whiskyglazen van Hobstar zal je papa dubbel zo hard genieten van zijn Schotse of Ierse whisky! 

Naast whiskyglazen vind je bij ons ook shotglazen en longdrinkglazenWil je je papa dit jaar echt eens omver blazen? Geef hem nog een whiskykaraf cadeau. Succes gegarandeerd! 

 

Is je papa ook altijd de ster tijdens het barbecueën? Dan kan je met een nieuwe barbecue zeker niet missen!

Bij ons vind je ook alle mogelijke accessoires die je maar kan bedenken. Handschoenen, een gevogeltestomer, pizzasteen, Dutch oven, bakplaat, grillrooster, braadspit, en nog veel meer. Kan je echt niet kiezen? Neem dan een kijkje in onze gloednieuwe barbecue gids

 


Ontspannen

Niets is gezelliger dan tot in de vroege uurtjes buiten genieten van een vuurschaal. Deze OUTR vuurschaal hebben we in verschillende afmetingen. Hij maakt jouw papa’s tuin niet alleen lekker warm, maar ziet er ook goed uit zodat hij ‘m gewoon kan laten staan. 

 

 

Kan je papa helemaal tot rust komen als hij een beetje muziek oplegt? Met een originele platenspeler zal je hem zeker kunnen verrassen. Heeft hij al een platenspeler? Dan kan je zijn collectie aanvullen met enkele speciale LP’s!

 

 


FEESTEN! 

Geniet je papa af en toe nog eens van een feestje? Dan hebben wij enkele tips om het feest helemaal af te maken! 

 

Van barbecues in de tuin tot roadtrips in het weekend, de JBL Boombox 2 doet zijn naam eer aan met zijn monsterlijke bas, stoer uiterlijk en maar liefst 24 uur speeltijd. 

 

Deze veldfles van Vacu-Vin is hét accessoire voor mannen. Met dit cadeautje heeft jouw papa nooit meer dorst tijdens z’n wandelingen, ski-trips, festivalbezoeken, enzovoort!

 


Nog inspiratie nodig? Kom langs in onze winkels, of neem een kijkje in ons uitgebreid online assortiment op www.sb.be.