Tuinmeubelen preview collectie Supra Bazar

Sunsit Lago Loungeset

Terwijl het nieuwe jaar nog maar pas begonnen is en er ongetwijfeld nog koude periodes in het verschiet liggen, komen de eerste nieuwe tuinmeubelen van de collectie 2019 toch stilletjes ons assortiment binnen. We zetten een aantal trends en nieuwigheden voor u alvast op een rijtje.

Aluminium tuinmeubelen zijn alomtegenwoordig

De trend van het aluminium zet zich dit jaar verder in zowel de lounge zitmeubelen als in de dining sets. Ook dit seizoen proberen we met onze collectie een breed publiek aan te spreken. Een aantal sets bieden we zowel aan in klassiek antraciet grijs, als in het modernere wit. We zorgen ook voor een goede mix van budgetvriendelijke sets (onder eigen label) en collecties van gerenommeerde Europese merken als Sunsit, Hartman en SenS.

Loungeset Ferrara, te verkrijgen in wit en antraciet
Loungeset Ferrara, te verkrijgen in wit en antraciet

Buiten is het nieuwe binnen: Sofa’s voor buitengebruik

NIEUW in 2019 zijn de buitensofa’s. Ze zien eruit als binnenmeubelen, maar kunnen perfect buiten gebruikt worden. De Oliver hoekset van Hartman is het paradepaardje van deze collectie. Deze set is gemaakt van aluminium, Quick Dry Foam en Sunbrella stof. Deze materialen hebben in het verleden hun weerbestendigheid ruimschoots bewezen.

Loungeset Oliver van Hartman
Loungeset Oliver van Hartman

De mooie combinatie van Teak en Rope

Teak tafels zijn dit seizoen aan een revival begonnen. Daarom zullen we terug een klassieke rechthoekige tafel met kolompoten in de collectie hebben, alsook een stevige zogenaamde ‘kloostertafel’, een tafel waar u decennia lang kunt van genieten.

Kloostertafel Oskar van SenS-Line
Kloostertafel Oskar van SenS-Line

Die teak tafels kunnen trouwens uitstekend gecombineerd worden met rope stoelen. Rope tuinmeubelen zijn afgewerkt met duurzame en weerbestendige touwen. Deze stijlvolle trend voor 2019 zal ook in de Supra Bazar collectie terug te vinden zijn.

Tuinstoel Catania, met Rope
Tuinstoel Catania, met Rope

Ruim aanbod bistrosets

Tenslotte zal ons aanbod in bistrosets ook in 2019 nog verder uitbreiden. In diverse materialen zullen wij kleinere tafels met bijhorende stoelen hebben voor stadstuinen, balkons en horeca zaken.

Bistroset Porto
Bistroset Porto, ook verkrijgbaar in Matt White