Tuinmeubelen aan huis geleverd door Supra Bazar

Toulon Loungeset

Gezien we met z’n allen vaker thuis zijn en de weergoden ons goedgezind zijn, genieten we nu vaker met ons gezin in de tuin. Samen wat tuinieren, een gezinsbarbecue, bij sommigen staat het zwembad ook al uit. Misschien waren er plannen om een nieuwe tuinset aan te kopen? We geven u daarom hier al even een overzicht van de nieuwste tuinsets en trends. Alle tuinmeubelen zijn immers op voorraad en kunnen aan huis geleverd worden binnen de 3 tot 4 werkdagen. Zo werk je je tuin af tot in de puntjes.

Lounge of diningset, of allebei?

Wie een tuinset aankoopt overweegt best of hij graag ofwel een loungeset wil, ofwel een diningset. Een loungeset leent zich het best om gezellig te relaxen in de tuin. Vaak wordt deze als aanvulling gekocht op een diningset. De loungeset is namelijk lager (zoals een binnensofa), en is dus niet zo gemakkelijk om comfortabel in te dineren. Aperitieven in een loungeset kan natuurlijk wel perfect.

Siena Tuinset
Siena Tuinset

Aperitieven of lekker relaxen, dan is een loungeset ideaal

Meer en meer loungesets worden gemaakt met een aluminium onderstel met kussens. Afhankelijk van de plaats waar de set moet komen kan je een hoekset of een loungeset met aparte stukken kiezen. Onze nieuwste Toulon sets kan je in beide opstellingen kopen. Deze moderne set met witte coating en teak armleggers ziet er erg zomers uit.

Toulon Loungeset
Toulon loungeset

Heb je graag een laag model waar je echt in kan chillen, dan is de prijstopper Amadora echt iets voor jou. Voor 699 is deze tuinset al van u. De zitting van deze set is nog net iets lager dan de standaard, waardoor u echt wel kunt ‘hangen’.

Amadora Loungeset
Amadora Loungeset

De Ferrara lounge set kan je krijgen in 2 kleuren: mat wit en mat antraciet. Deze set biedt plaats aan 5 personen en is bovendien ook budgetvriendelijk.

Ferrara Loungeset in antraciet
Ferrara Loungeset in antraciet

Wie graag een loungeset wil waar je ook comfortabel in kan dineren, kiest best een loungeset met hoge tafel. Bij Supra Bazar kan je hiervoor kiezen tussen 2 modellen: de Troyes hoekset in aluminium, of de Leonardo hoekset in wicker.

Sens-Line Leonardo set
Sens-Line Leonardo set

Gezellig tafelen kan je het best met een diningset

De meeste diningsets hebben volgende samenstelling: een tuintafel met 6 tuinstoelen. Wie graag extra stoelen wenst kan die in de meeste gevallen nog bij krijgen. Tuintafels kan je krijgen met verschillende tafelbladen. Wat heel populair is momenteel zijn keramische tafelbladen. De Catania tuinset is hier een mooi voorbeeld van.

Catania Tuinset
Catania Tuinset

Combinaties van teak en aluminium zijn ook terug in. Een prachtige eigentijdse set is de Braga Bilbao Set met mat zwart frame en teak tafelblad.

Ben je op zoek naar een kleine set voor op een balkon of een klein terras, dan heb je ook meerdere opties bij Supra Bazar. Zo is bijvoorbeeld de Porto set een hippe optie. Deze is verkrijgbaar in wit en antraciet:

Bij Supra Bazar vind je een grote collectie tuinmeubelen: verschillende tuinsets van diverse prijsklasses, ligbedden, bistrosets,…

Heb je graag ook nog een parasol voor bij je tuinset, dan ben je bij Supra Bazar ook aan het juiste adres. Zowel van Platinum als van Madison hebben we een ruime keuze, met telkens ook de bijhorende parasolvoet.