Tips & Tricks om telewerk aangenaam te maken

Ben jij onlangs ook overgeschakeld naar telewerk? Dan is het vast en zeker ook voor jou een grote aanpassing. Supra Bazar helpt jou graag om op een aangename manier productief en efficiënt te telewerken.

Creëer een kantoor

Het is verleidelijk om vanuit je bed of je zetel je werkdag te starten, maar het zal je niet helpen! Het is handig om een ‘kantoorruimte’ te creëren, want het zal eenvoudiger zijn om je te kunnen concentreren en om de focus erbij te houden. Ga op zoek naar de juiste bureaustoel en –lamp! Thuis zal je waarschijnlijk met een laptop werken? Zorg ervoor dat jouw laptop op de juiste hoogte staat via een laptopstandaard en gebruik een muis en een muismat!

Daarnaast zal je ook nog andere kantoorbenodigdheden nodig hebben om alles ordelijk te houden. Ook hier kan Supra Bazar jou mee helpen. Bij ons vind je een brievenbak, een papierversnipperaar, een nietjesmachine, een perforator en nog zoveel meer! Je vindt er alles. Ten slotte zorg je er ook best voor dat je voldoende schrijfgerief en notablokken bij je hebt.

Maak het gezellig en comfortabel

Start je werkdag zoals je dit ook doet op kantoor. Ga voor je begint koffie maken en zorg voor de juiste achtergrondmuziek.

Natuurlijk heb je thuis toch enkele voordelen die je op kantoor niet kan gebruiken! Je kan je comfortabele pantoffels aantrekken en zelf zorgen voor een leuke sfeer met een geurkaars.

Plan je dag

Werk en privé gescheiden houden gaat natuurlijk minder eenvoudig. Daarom is het belangrijk dat je je dag volledig inplant. Plan op voorhand wanneer je werkt en hoelang je werkdag duurt.

 

 

Op die manier zal je je werk niet uitstellen. Wanneer je werkdag gedaan is, leg dan ook alles aan de kant en geniet van de avond! Plan ook wanneer je pauze neemt. Geef jezelf de tijd om even weg te gaan uit je ‘kantoor’ en iets volledig anders te doen om volledig te ontspannen. Je kan een korte workout doen, een gezelschapsspel spelen, een boek lezen of gewoon wat lekkers eten natuurlijk!

Kantoor

Ga je toch enkele dagen in de week naar het kantoor? Zorg dan dat je voldoende ontsmetting en mondmaskers bij de hand hebt! Zo bescherm je jezelf, maar ook je collega’s!


Geniet van de extra momentjes thuis, want voor je het weet sta je weer iedere dag in de file! Ben je nog op zoek naar andere kantoorbenodigdheden? Neem dan een kijkje op onze website en volg ons op Instagram en Facebook. Wil jij graag als eerste op de hoogte zijn van onze nieuwe artikelen en leuke acties? Maak een account via onze website en schrijf je in voor onze nieuwsbrief!