Ontdek Trixie’s nieuwe collectie: World of Play!

Trixie heeft een nieuwe speelgoedcollectie, en omdat we zelf ook grote fan zijn zetten we deze collectie héél graag in de verf! Van leuke kartonnen boekjes, tot de schattigste knuffels, je kleinste zal er gegarandeerd héél veel fantasierijke avonturen mee beleven!

World of Play

Gezelschapsspellen & boekjes

Deze nieuwe, kartonnen gezelschapsspellen en boekjes staan garant voor veel plezier met het hele gezin, of met de beste vriendjes.

Elk spelletje daagt verschillende leeftijdsgroepen uit en focust op verschillende vaardigheden. Je kids ontwikkelen zo op een zeer speelse manier hun cognitieve en motorische vaardigheden. 

Alle producten zijn gemaakt van sterk FSC-gecertificeerd karton (afkomstig uit ecologisch verantwoorde bossen), bedrukt met milieuvriendelijk soja inkt, en zijn behandeld met een vernis op waterbasis. Duurzaamheid gegarandeerd! 

 

Duurzaam houten speelgoed

De natuurlijke uitstraling van het hout in combinatie met de vriendelijke dierengezichtjes en leuke kleuren zorgen ervoor dat dit speelgoed héél aantrekkelijk is voor jouw kleine spruit.

Van pasgeboren tot peuter, ze kunnen het natuurlijke materiaal voelen terwijl ze ook verschillende kleuren, vormen en dieren ontdekken! Met dit speelgoed zullen ze dus sowieso plezier beleven aan het verbeteren van hun eigen fysieke en cognitieve vaardigheden.

Het hout is FSC-gecertificeerd en dus zeer milieuverantwoordelijk. De gebruikte verf is op waterbasis en dus héél veilig. Zo kan je kleintje zorgeloos spelen.

 

Puur biologisch katoenen knuffels

Trixie’s dierenvrienden komen echt tot leven in deze snoezige knuffels van biologisch katoen! Ze kunnen niet wachten om met je kleintje te knuffelen. Héél leuk om overdag mee te spelen, geweldig om ‘s nachts mee weg te dommelen. Troostend, altijd en overal. 

De schattige diertjes zijn gemaakt van 100% katoen met GOTS certificaat. Hierdoor weet je zeker dat het speelgoed geen enkele schadelijke stof bevat. Bovendien is het katoen ongelooflijk zacht!

De zachte buikjes van deze vriendjes zijn gevuld met gerecycleerd polyester. Daardoor kunnen hun schattige kleine lijfjes, benen en armen in een aantal gekke houdingen worden gebogen, elk anders, volgens hun eigen persoonlijkheid.

 

Natuurlijke rubberen speelgoed

Deze gloednieuwe reeks speelgoed is er om alle pasgeboren baby’tjes te verwennen. 

Hun leuke vorm, textuur en zacht gevoel geven de allerkleinsten veel te ontdekken met hun mondjes en handjes. Het is licht en gemakkelijk vast te houden, en heeft een verzachtend effect op pijnlijk tandvlees bij doorkomende tandjes. Ideaal dus als bijt- en badspeelgoed

Deze vriendjes zijn gemaakt van 100% natuurlijk rubber en zijn dus meer dan 100% veilig vanaf 0 maanden. Omdat er geen openingen of randjes in verwerkt zijn, is er geen kans op verborgen vuil. Ten slotte is elk speeltje handbeschilderd, en dus helemaal uniek! 

Meer zin in Trixie? Neem een kijkje in het uitgebreid assortiment