Hij is er! Ontdek de L.O.L Surprise! Big Surprise

De ‘L.O.L Surprise! Big Surprise’ is niet zomaar een bal. Het is een limited edition verrassingsbal die vanaf nu exclusief te koop is bij Supra Bazar. Hieronder kom je er alles over te weten …

De L.O.L-verrassingsballen zijn een echte rage. Eerder waren er al de Lil Sister, de Fizz Factory en de Charm Fizz bruisbal. En nu komt L.O.L Surprise dus met de Big Surprise. Maar liefst 50 verrassingen bevat deze grote broer van de Lil Sister.

Wat zit er in de Big Surprise?

Naast exclusieve poppetjes en accessoires zitten er ook nog 2 L.O.L Toddler verrassingsballen, 2 Lil Sister-verrassingsballen, 5 Charm Fizz bruisballen en 12 exclusieve bruisballen in verstopt. En dat is nog niet alles, want als de bal leeg is, kun je hem gewoon gebruiken als draagtas, opbergbox of als badspeelset voor je bruisballen.

De L.O.L Surprise! Big Surprise bestellen?

De L.O.L Surprise! Big Surprise is een limited edition én exclusief te koop bij Supra Bazar. Wees er dus snel bij, want op is op! We leveren gratis in België en Nederland. Om iedereen de kans te geven de verrassingsbal te ontdekken, kun je slechts twee stuks per klant bestellen.

De L.O.L. Surprise Big Surprise wordt aangeraden voor kinderen vanaf 6 jaar.

De rage gemist? Hier is alles wat je moet weten over de L.O.L Surprise-ballen

Geen idee wat de L.O.L Surprise-ballen precies zijn? We praten je even bij:

  • L.O.L staat voor ‘Lil Outrageous Littles’.
  • Er zijn kleine (Lil Sisters) en dus ook grote verrassingsballen (Big Surprise) met daarin telkens een popje, accessoires en bruisballen.
  • De verrassing krijg je pas te zien als je alle lagen van de verpakking hebt opengemaakt.
  • Naast de ballen heeft L.O.L ook een bruisballenfabriek. Daarmee maak je je eigen bruisballen.

Interessante links: