5 boeken om jouw goede voornemens waar te maken

Goede voornemens. Een traditie die elk jaar opnieuw zijn wederoptreden maakt. Jammer genoeg horen we er vaak na enkele weken (of dagen) niets meer over. Van gezonder leven tot meer tijd doorbrengen met familie of vrienden. Iedereen heeft wel iets wat hij of zij het komende jaar beter wil doen om een betere versie van zichzelf te worden.
Om die soms moeilijke doelen die we onszelf opleggen te bereiken kunnen we wel een duwtje in de rug gebruiken. En Supra Bazar wil je graag helpen met actie te ondernemen zodat die goede voornemens niet enkel voornemens blijven. Bereid je dus maar voor, want met deze boeken worden die goede voornemens eindelijk een succes.

#FitFamily: gezonder leven samen met de familie

Een boek dat je helpt om gezonder te leven én meer tijd laat doorbrengen met je gezin. Ontzettend veel mensen houden zich voor om gezonder te gaan leven en misschien een paar kilootjes te verliezen. Een super goed voornemen, maar niet altijd even makkelijk om uit te voeren. Zeker wanneer er nog eens de verantwoordelijkheden van het gezinsleven bij komen kijken.
Vaak ligt het probleem niet meteen bij jou als ouder, maar zijn het de kinderen die niet meteen samen met jou willen overstappen naar deze nieuwe gezonde levensstijl. goede voornemens-fitfamily

#FitFamily
helpt je om samen met je kinderen spelenderwijs de bouwstenen te leggen voor een lang en gezond leven. Het bevat allerlei recepten en workouts om samen met je kinderen fit te worden. Bovendien leert het je ook om je kinderen op een positieve manier bij te sturen om van elk eetmoment een gezond en gezellig familiemoment te maken. Laat het gezinsleven dus niet meer tussen jou en je doelen staan!

Ontdek ook de andere boeken uit de #Fit reeks.

#Fitbody – Verstevig Je Lichaam In 100 Dagen
#Fitfood – 72 Slankmakende Recepten Om Razendsnel Resultaat Te Boeken

 

Fast Food 3 Sandra Bekkari: meer zelf en gezonder koken

Voor velen is gezond koken (of gewoonweg koken) iets waar we graag wat meer van zouden willen doen. In het derde deel van de Fast Food-reeks heeft Vlaanderens bekendste voedingsdeskundige opnieuw 80 snelle en gezonde recepten klaar.

De heerlijke en voedzame gerechten zijn ideaal om energie bij te tanken na een drukke dag of wanneer je jezelf, jouw gezin of vrienden in de watten wil leggen. We associëren gezonde voeding niet altijd met lekker eten, maar Sandra Bekkari laat met dit boek zien dat dit niet altijd het geval hoeft te zijn. Ontdek hoe je met gezonde producten en een heleboel slimme smaaktips een saai en smakeloos recept omtovert tot een echt topgerecht.goede voornemens-Fast Food 3 Sandra Bekkari

De recepten bevatten zoals steeds veel pure ingrediënten en zijn erg gevarieerd. Sandra bundelt in ‘Fast Food 3’ naar goede gewoonte voedzame ontbijten, lichte lunches, heerlijke diners en smakelijke desserts.
Experimenteer met kruiden en specerijen, leer proeven en vind (nog) meer plezier en vertrouwen in jouw gezonde keuken. Geniet van nog lekkerder eten!

Ontdek ook de andere boeken uit de Fast Food reeks voor nog meer lekkere en gezonde recepten.

Het 999 Vragen aan jezelf Jaarboek: iemand die niet weet wat hij of zij wil

Soms weet je gewoonweg niet wat je wil. Een serieus dilemma waar veel mensen mee te kampen hebben. Je hebt misschien een job die je niet graag doet of je zit in een relatie waarin je niet helemaal gelukkig bent. Misschien is het dan even tijd om een stapje terug te nemen en na te denken over de dingen die je echt wil bereiken in je leven.

goede voornemens-999 vragen aan jezelfHet 999 Vragen aan jezelf Jaarboek zit boordevol vragen over alle aspecten van je dagelijks leven in het afgelopen jaar: wat je hebt gedaan, wat je dacht, wie je zag, wat je vond, wat je voelde en wat je wilde. Daarnaast wordt er ook nog even vooruitgeblikt naar het jaar dat voor je ligt.

Een ideale oefening om voor jezelf uit te maken wat je echt wil bereiken of om cadeau te doen aan iemand die nood heeft om zichzelf te (her)ontdekken.

Het Bucketlist Boek Voor…

Heb je je ook wel al eens afgevraagd wat je echt gedaan wil hebben voor je sterft? Een goed voornemen voor velen is om iets van zijn of haar bucketlist te kunnen schrappen. Maar wat als je nog geen bucketlist hebt? Wel dan is er de de reeks ‘het Bucketlist boek voor…’, een reeks boeken met inspiratie om zelf je bucketlist op te stellen. Van Bucketlists voor jezelf tot eentje voor oma’s en opa’s, voor iedereen wat wils.
goede voornmens-het bucketlist boek

Wacht dus niet totdat het te laat is en ga aan de slag. Deze boeken zijn ook ideaal om aan iemand cadeau te doen die wat meer avontuur in zijn of haar leven kan gebruiken. Of om op een (niet zo) subtiele manier duidelijk te maken dat je graag samen een bucketlist wil maken.

Het Bucketlist Boek: 500 Dingen Die Je Gedaan Moet Hebben
Het Bucketlist Boek Voor Opa’s En Oma’s
Het Bucketlist Boek Voor Koppels

Ganbatte – De Japanse Kunst van de Wilskracht

Ganbatte: Ganbatte: Doe je best en geef niet op.

Een boodschap die sommigen onder ons wel kunnen gebruiken. Zeker wanneer het gaat om het volhouden van goede voornemens. In plaats van iemand succes te wensen, zeggen ze in Japan ganbatte, wat zoveel betekent als: ‘Doe je best en geef niet op.’

Succes is voor een groot deel afhankelijk van geluk hebben, ganbatte gaat juist uit van je eigen kracht. De filosofische boodschap die erachter ligt, is: ‘Doe je best in alles wat je doet en als de dingen niet gaan zoals je hoopte, maakt dat niet uit, want je weet dat je er alles aan hebt gedaan.’

Deze onontdekte filosofie helpt je om ambitieuze doelen te bereiken en de auteurs laten zien hoe je kunt denken als een marathonloper: jezelf positief toespreken, korte- en langetermijndoelen stellen, fysiek en mentaal ontspannen blijven, obstakels en hoe die te overwinnen visualiseren, je concentreren en je niet laten afleiden van het einddoel.goede voornemens-Ganbatte

Ganbatte bestaat uit vijftig korte hoofdstukken waarin het concept uitgebreid wordt uitgelegd met voorbeelden en gezegdes uit Japan, het Westen en het boeddhisme. Ook geven de Ikigai-auteurs tips hoe je ganbatte in je eigen leven kunt toepassen. Zet door, ook al lijkt het onmogelijk. Doe je best!
Een boek ideaal om je eigen wilskracht te ontdekken of om cadeau te doen aan iemand die zijn eigen wilskracht nog moet ontdekken.
Nog meer inspiratie nodig om jouw goede voornemens waar te maken? Neem dan zeker eens een kijkje op onze webshop of bezoek een van onze winkels voor nog veel meer boeken.