Ben jij al klaar voor carnaval 2018?

Volgende maand is het weer tijd voor een van de leukste periodes van het jaar. Carnaval 2018 staat voor de deur. Je wil natuurlijk wel opvallen met je mooie verkleedkledij, daarom zetten we alvast een paar tips voor je op een rijtje. Zo vind je beslist de perfecte carnavalskleding voor jou of je kinderen en wordt carnaval ook dit jaar weer een geweldig feest!

Vind de perfecte carnavalskledij voor volwassenen

Carnaval is een heerlijke week vol plezier en vrijheid. Dat geldt ook voor je carnavalskledij. De opties zijn haast eindeloos. Door de vele opties is het soms echter moeilijk om een keuze te maken. We helpen je dus een handje met onze lijst van favorieten:

  • Verlang je terug naar de jaren 80? Dan is dit foute trainingspak het perfecte kostuum voor jou.
  • Ben je in het dagelijkse leven een aangename vrouw maar wil jij je toch eens lekker laten gaan? Speel dan tijdens carnaval 2018 een gemene heks.
  • Mag het voor jou iets uitdagender zijn? Word dan verpleegster, schoolmeisjepolitieagente of brandweerman

Extra tip: Het bier vloeit met carnaval vaak rijkelijk en je verkleedkledij ruikt er al snel naar. Niemand wil tijdens carnaval geregeld de was doen, dus zorg voor verschillende outfits. Dat is niet alleen praktisch, maar ook leuk!

Maak het voor je kinderen een groot feest met de juiste carnavalskledij

Carnaval is een gezellige tijd vol leuke activiteiten. Veel volwassenen én kinderen kijken er dan ook reikhalzend naar uit. Je kinderen kunnen hun wildste dromen laten uitkomen en zich een F16-piloot, een ridder én een dokter wanen binnen een tijdspanne van slechts enkele dagen. Natuurlijk zijn er nog veel meer opties, en kan je zoon of dochter zich voor carnaval 2018 bijvoorbeeld verkleden als:

Maak je verkleedkledij helemaal af met de juiste accessoires

Heb je eindelijk de knoop doorgehakt en weet je waar jij je in wil verkleden? Dan is het tijd om je outfit tot in de puntjes af te maken met de juiste verkleedaccessoires en feestartikelen.

Met de juiste pruik, baard of snor is je outfit helemaal compleet. Kies je liever voor een masker? Ook dan zijn er heel veel opties. Denk bijvoorbeeld aan:

Geniet er het hele jaar door van

Hoewel carnaval een uitgelezen kans is om de leukste verkleedkledij te dragen, zijn er natuurlijk nog veel meer mogelijkheden om dit te doen. Denk maar eens aan verkleedfeestjes of Halloween. Een leuk verkleedkostuum komt altijd wel van pas, zowel voor jou als voor je kinderen.

Bezoek onze winkels of neem een kijkje op onze webshop. Je vindt beslist alles wat je zoekt om het onvergetelijk te maken!