Hot Wheels Track Builder Infinity Loop Kit

Productinformatie

Beschrijving

Hot Wheels Track Builder Infinity Loop Kit

De Hot Wheels Track Builder Unlimited Set met Infinity-Looping transformeert een standaard looping in twee spannende en uitdagende opstellingen waarmee kinderen kunnen experimenteren op visueel aansprekende manieren! De staande lanceerder schiet auto's de infinity-looping in, waarna ze met een sprong en een draai in de vangbeker terechtkomen. De set bevat 1 Hot Wheels voertuig (schaal 1:64) en is geschikt voor kinderen van 6 tot 12 jaar. Afwijkende kleuren en versieringen mogelijk.

  • De Hot Wheels Track Builder Unlimited Set met Infinity-Looping kan in een handomdraai veranderd worden om de intensiteit van de baan te wijzigen. Deze infinity-looping kan snel en eenvoudig uitgebreid worden, zonder dat je een nieuwe constructie hoeft te maken.
  • Dankzij de veelzijdige opstelling kan er vooruit en achteruit gesprongen worden, wat de moeilijkheidsgraad verhoogt.
  • Kinderen experimenten met kracht door de staande lanceerder te gebruiken om hun voertuigen richting de looping, de sprong en uiteindelijk de vangbeker te schieten.
  • De set met looping bevat een metalen auto (schaal 1:64) en een uitgebreide baan voor een volledige stuntervaring. Kan worden gekoppeld aan andere Hot Wheels Track builder sets (apart verkrijgbaar).
  • Kinderen van 6 tot 12 jaar zijn uren zoet met het bouwen van deze baan en het pronken met hun racetechnieken.

Laatst bekeken door jou