Hot Wheels Monster Trucks Double Destruction speelset

Productinformatie

Beschrijving

Hot Wheels Monster Trucks Double Destruction Speelset

Hot Wheels Monstertrucks Verdubbelde Vernietiging omvat de populaire Monstertrucks Demo Derby, een plastic crashvoertuig, 2 lanceerders met een korte baan en 2 hellingen, zodat kinderen epische frontale botsingen in de arena kunnen naspelen! Crashen, stunten, racen en springen, de ene keer nog mooier dan de andere. Het is compleet speelplezier in een doos met 3 verschillende manieren om te spelen. Maak je klaar voor wedstrijden, zij-aan-zijraces of saltoplezier! Per stuk verkrijgbaar en niet overal leverbaar.

  • Ongelofelijke Hot Wheels crashes en botsingen waarbij de stunts op 3 verschillende manieren kunnen worden opgesteld!
  • De Verdubbelde Vernietiging speelset is compleet speelplezier in een doos met de geliefde Monstertrucks Demo Derby en een plastic crashvoertuig!
  • Met deze 3-in-1-set kunnen kinderen hun creativiteit in de hoogste versnelling te zetten en hun motoriek verbeteren door steeds weer verschillende stunts en races op te zetten.
  • Iedere set bevat 2 lanceerders en 2 hellingen op een korte baan voor wedstrijden, zij-aan-zijraces en epische salto's!
  • Kinderen kunnen eindeloos botsen, crashen en stunten. Ze kunnen hun bestaande Monstertrucks sets uitbreiden en met andere Monstertrucks op een schaal van 1:64 uit hun verzameling spelen.

Laatst bekeken door jou