Hot Wheels City Ultimate Garage Robo T-Rex

Productinformatie

Beschrijving

Hot Wheels City Ultimate Garage Robo T-Rex

Deze Hot Wheels City-set is de ULTIEME uitdaging in de TALLEST Ultimate Garage-speelset tot nu toe, met eindeloze verhalen en voertuigactie! De enorme speelgoedgarage heeft parkeergelegenheid voor meer dan 100 voertuigen en een verrassende Robo T-Rex aartsvijand die de fantasie van kinderen stimuleert! Kinderen nemen hun Hot Wheels-speelgoedauto's helemaal naar boven in de door kinderen aangedreven lift voor twee auto's, racen vervolgens naar beneden door de garage met meerdere verdiepingen en experimenteren met de multi-play-modus voor continue spanning! Kan worden aangesloten op andere Hot Wheels-sets (apart verkrijgbaar) en bevat twee Hot Wheels-voertuigen op schaal 1:64, plus een functie voor Hot Wheels-id-actie! Sluit de Hot Wheels id Portal (apart verkrijgbaar) aan om de extra speelervaring te ontgrendelen: scan een auto, race tegen tegenstanders, ontsnap uit de Robo T-Rex en win! Kleuren en decoraties kunnen variëren.

  • Inspireer urenlang fantasierijk spel met een enorme Hot Wheels speelgoedgarage, met tonnen opbergruimte en spannende race- en stuntuitdagingen!
  • De speelset heeft een verticale toren met parkeerplaats (& gemakkelijke opslag) voor meer dan 100 Hot Wheels-speelgoedauto's - 2 voertuigen op schaal 1:64 inbegrepen voor actie direct uit de doos!
  • Pas op voor de hongerige Robo T-Rex die een paar smakelijke Hot Wheels-voertuigen wil verslinden.
  • Breid het avonturenspel uit met meerdere verbindingspunten die werken met andere Hot Wheels-baansets (apart verkrijgbaar) en creëer een unieke Hot Wheels City.
  • De set biedt ook de mogelijkheid om wat Hot Wheels id-actie op te nemen! Sluit de Hot Wheels id Portal (apart verkrijgbaar) aan om een ​​auto te scannen, tegen tegenstanders te racen, te ontsnappen uit Robo T-Rex en te winnen!

Laatst bekeken door jou