HG Schoenendeo Spray 250 ml

  • Merk HG
  • sku 25124972
  • Referentie 652025103

Productinformatie

Beschrijving

HG schoendeo is speciaal ontwikkeld om transpiratiegeur in schoenen effectief te neutraliseren en de schoenen voor lange tijd weer een aangenaam frisse geur te geven. Dit product is geschikt voor alle soorten schoenen, sportschoenen en sneakers.

Spuit de binnenkant van de schoen 2 à 3x in, van de punt naar de hak. Hou de schoen op de kop om goed in de punt te kunnen sprayen. Daarna laten drogen alvorens de schoenen weer aan te trekken.

Als in sportschoenen of sneakers de transpiratiegeur te snel terug komt, adviseren wij deze te wassen in de wasmachine met HG wasmiddel tegen stinkende sportschoenen en de daarbij behorende speciale waszak te gebruiken.

Lees aandachtig het etiket!

Veiligheidsinformatie

  • Signaalwoord: Gevaar
  • Pictogrammen: 
  • Waarschuwingen (H-zinnen): H319: Veroorzaakt ernstige oogirritatie. H225: Licht ontvlambare vloeistof en damp. H412: Schadelijk voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen. EUH208: Bevat METHYLCHLOROISOTHIAZOLINONE AND METHYLISOTHIAZOLINONE. Kan een allergische reactie veroorzaken. H336: Kan slaperigheid of duizeligheid veroorzaken.
  • Veiligheidsaanwijzingen (P-zinnen): P305+P351+P338: Bij contact met de ogen: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten; contactlenzen verwijderen, indien mogelijk; blijven spoelen. P312: Bij onwel voelen een ANTIGIFCENTRUM of een arts raadplegen. P403+P233: Op een goed geventileerde plaats bewaren. In goed gesloten verpakking bewaren. P210: Verwijderd houden van warmte / vonken / open vuur / hete oppervlakken. Niet roken. P264: Na het werken met dit product la peau grondig wassen. P102: Buiten het bereik van kinderen houden. P101: Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. P261: Inademing van stof / rook / gas / nevel / damp / spuitnevel vermijden. P304+P340: Na inademing: het slachtoffer in de frisse lucht brengen en laten rusten in een houding die het ademen vergemakkelijkt.

Laatst bekeken door jou