HG Glasreiniger Concentraat 500 ml

  • Merk HG
  • sku 788004
  • Referentie 297050103

Productinformatie

Beschrijving

HG glazenwasser is een supergeconcentreerd product dat streeploos en intensief reinigt en ontvet, maar geen ammoniak of spiritus bevat. HG glazenwasser is pH-neutraal waardoor het verf, lak en kunststof niet aantast en bovendien heel mild is voor de handen. HG glazenwasser is zeer zuinig in gebruik, want één flacon van 500ml is goed voor tenminste 35 raamwasbeurten.

Doseer 15ml (2 a 3 theelepeltjes) HG glazenwasser in een halve emmer handwarm water. Was, voor het beste resultaat, de ramen door middel van ronddraaiende bewegingen. Maak, met behulp van een wisser, overlappende stroken bij het droogtrekken en droog het wisserblad telkens met een doek alvorens opnieuw aan te zetten. Was de ramen nooit in direct zonlicht. Voor zeer vervuilde plekken kan HG glazenwasser onverdund gebruikt worden. Breng hiervoor een hoeveelheid van dit product aan op een spons en dep de vervuilde plek in. Even laten inwerken en vervolgens met water afnemen.

Lees aandachtig het etiket!

Veiligheidsinformatie

  • Signaalwoord: Gevaar
  • Pictogrammen: 
  • Waarschuwingen (H-zinnen): H318: Veroorzaakt ernstig oogletsel. H315: Veroorzaakt huidirritatie.
  • Veiligheidsaanwijzingen (P-zinnen): P305+P351+P338: Bij contact met de ogen: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten; contactlenzen verwijderen, indien mogelijk; blijven spoelen. P102: Buiten het bereik van kinderen houden. P101: Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. P302+P352: Bij contact met de huid: met veel water en zeep wassen. P280: Beschermende handschoenen / beschermende kleding / oogbescherming/gelaatsbescherming dragen.

Laatst bekeken door jou