Hatchimals CollEGGtibles Shimmer Babies S10, 12 pack, eierkarton

Productinformatie

Beschrijving

Hatchimals CollEGGtibles Shimmer Babies S10, 12 pack, eierkarton

Voeg een dozijn Hatchimals CollEGGtibles toe aan je verzameling met de Shimmer Babies 12-pack eierdoos. Deze regenboogkleurige en sprankelende Hatchimals-figuren zijn allemaal superschattig en bevatten snoezige verrassingen, waaronder gloednieuwe babyeieren en een luikje om te zien welk geslacht ze hebben. Open de doos en ontdek acht personages in het ei en vier personages uit het ei.

De Shimmer Babies 12-pack eierdoos is de enige plek waar je de slaperige Night-Night Nappers met een zachte, pluizige afwerking kunt vinden. In elk ei met babythema vind je een superschattige Shimmer Babies Hatchimal met een rammelaar, babyfles of fopspeen die je in de mond kunt houden of plaatsen. Breek de voorkant van elk ei om het verborgen geslacht van je personage te ontdekken. De binnenkant van het ei is roze voor een meisje en blauw voor een jongen. Ontdek je favoriete personages zoals Draggle, Unikeet, Penguala, Tigrette en meer in speelse houdingen. Je kunt zelfs een van de twee ultrazeldzame Shimmer Babies Pixies of de limited-edition tweeling uitbroeden.

Bekijk de glittervleugels van je personage. de kleur van de vleugel geeft de geboortemaand aan. Verzamel 40 Shimmer Babies en voeg ze allemaal toe aan je collectie (elk afzonderlijk verkocht). Zodra je de hele doos met personages hebt laten uitkomen, verandert de thema-achtergrond van het deksel het eierdoosje in een speelset van een babykamer. Elk vakje is de perfecte plek om te dutten voor je nieuwe Shimmer Babies.

Speel met je personages in de doos of sluit de doos en neem je vriendjes overal mee naartoe. Voor nog meer manieren om te spelen, kun je je Shimmer Babies verzorgen met de Pixies Babysitters (elk afzonderlijk verkocht) en de eibodem op magische wijze veranderen in een wandelwagen of mobiel met het verrassingsaccessoire, dat alleen in het Multipack (afzonderlijk verkocht) te vinden is. Het accessoire kan op de bodem worden geklikt om je fantasiespel nog leuker te maken.
 

Geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar.

Laatst bekeken door jou