Harry Potter Hogwarts Express Platform 9 3/4 spoor

Productinformatie

Beschrijving

Harry Potter Hogwarts Express Platform 9 3/4 spoor

Deze verzamelbare Harry Potter pop nodigt fans uit om zich bij de jonge tovenaar aan te sluiten op zijn allereerste reis naar Zweinstein! Deze Harry Potter pop is geïnspireerd op een iconische scene op perron 9 3/4, met een reislook en verhalende accessoires, zoals zijn uil Hedwig, een bagagewagen en een koffer die fans kunnen versieren met een bijgeleverd stickervel. Extra accessoires zijn onder andere een stok voor Hedwig, Harry's eigen toverstaf, een sjaal in rood en goud en een uitnodiging van Zweinstein. Dankzij de luxe verpakking waan je je meteen in King's Cross Station op perron 9 3/4. Wanneer je hem opent, zie je beelden van de Zweinstein Express voor nog meer verhalend speelplezier en displays. Afwijkende kleuren en versieringen mogelijk.

  • Deze verzamelbare Harry Potter pop is geïnspireerd op​een iconische scène op perron 9 3/4 en nodigt fans uit om samen met Harry Potter voor de allereerste keer op reis te gaan naar Zweinstein!
  • Hedwig en haar stok zijn inbegrepen, net als een toverstokaccessoire en een uitnodiging van Zweinstein.
  • Versier de reiskoffer van de Harry pop met het meegeleverde stickervel en laad die vervolgens op de rollende bagagewagen. Iedereen instappen!
  • De Harry Potter pop gaat gekleed in reiskleding en zijn Zweinstein sjaal die op de film zijn geïnspireerd. De pop is flexibel voor talloze poseermogelijkheden.
  • Dankzij de luxe verpakking waan je je meteen in King's Cross Station. Wanneer je hem opent, zie je beelden van de Zweinstein Express voor nog meer verhalend speelplezier en displays!
  • Deze Harry Potter speelset is een geweldig cadeau voor verzamelaars en fans van 6 jaar en ouder. Ze kunnen nog meer Harry Potter poppen en speelgoed verzamelen om de tovenaarswereld na te spelen! Per stuk verkrijgbaar en niet overal leverbaar.

Laatst bekeken door jou