Harry Potter, Albus Perkamentus, 25 cm figuur

Productinformatie

Beschrijving

Harry Potter - Albus Perkamentus - 25 cm Figuur

​Ga met Harry Potter en zijn vrienden terug naar Zweinstein met deze op de film geïnspireerde pop! Je kunt je favoriete scènes uit de films naspelen, of je eigen verhalen bedenken met Harry Potter poppen. Deze Professor Perkamentus pop lijkt precies op het personage in de legendarische films. Hij draagt zijn bekende gewaad, hoed en bril.

De Professor Perkamentus pop heeft elf gewrichten; in de nek, schouders, heupen, knieën, ellebogen en polsen, en is klaar voor ieder avontuur. Hij kan voor iedere spreuk de juiste houding aannemen! De pop heeft Perkamentus' persoonlijke toverstok, de Zegevlier. Perfect om mee te toveren en je verbeelding aan het werk te zetten. 

Fans en verzamelaars zullen dol zijn op deze fantastische poppen met Harry Potter-thema, met de kenmerkende Zweinstein-uniformen en gedetailleerd lijstwerk. Elke pop heeft gewrichten in de nek, schouders, heupen, knieën, ellebogen en polsen - waardoor ze klaar zijn voor actie! Elke pop wordt geleverd met zijn eigen gepersonaliseerde toverstaf en een iconisch zwart gewaad, een hoofdbestanddeel van het Hogwarts-uniform.

​Harry Potter en zijn vrienden staan samen sterker! Verzamel al je favoriete personages, voor urenlang speelplezier!

Productspecificaties

  • Materiaal: kunststof
  • Aanbevolen leeftijd: vanaf 6 jaar
  • Afmetingen: 25 cm
  • Merk: Mattel
  • Gewicht: 0.25 kg

Laatst bekeken door jou