Gingko Lamp Smart Moon Levitating 12x12x3 cm - Natural Walnut

  • Merk GINGKO
  • sku 29273278
  • Referentie G019WT

Productinformatie

Beschrijving

Gingko Lamp Smart Moon Levitating 12x12x3 cm - Natural Walnut

Deze maanlamp die de zwaartekracht tart, lijkt op magische wijze te ‘zweven’ boven een voet van notenhout (hoogte 3 cm / breedte 12 cm / diepte 12 cm) en draait langzaam rond, net als de echte elliptische in een baan om de maan. Deze 3D-geprinte volle maan van 14 cm is gemaakt van veilig PLA-materiaal en heeft zelfs een gestructureerd oppervlak, net als de kraters van de maan, en straalt een etherisch licht uit terwijl het koel wit licht uitstraalt. Door een sterke ingebouwde magneet creëert het een fascinerende en gelijkaardige illusie van een echte maan.

Mooi licht
Deze verbazingwekkende zwevende Smart Moon Lamp van ons weerspiegelt zeker ons ontwerpethos om alledaagse objecten slimmer en premiumer te maken in het leven. In 3 kleurentemperaturen warm wit (3500 k), wit (5000 k) en geel warm (2700 k) kunt u de maan bewonderen.

Uniek cadeau
Maak je je altijd zorgen om de juiste cadeaus voor verjaardagen, Kerstmis of andere feestdagen? Deze Smart Moon Lamp met zijn unieke design is een mooi cadeau voor je familie, vrienden en andere dierbaren. Jong of oud, het maakt niet uit. Deze Smart Moon Lamp wordt door iedereen gewaardeerd. Ze zullen verrast zijn door je originaliteit!

Laatst bekeken door jou