Gardena Zwenksproeier Sprinkler Aqua Large

  • Merk GARDENA
  • sku 27523845
  • Referentie 18704-20

Productinformatie

Beschrijving

Gardena - Zwenksproeier Sprinkler Aqua - Large

De Aqua L van Gardena is een uitstekende keuze voor het besproeien van grote gazons. De zwenksproeier is geschikt voor oppervlaktes van 120 tot 280 m² en onderscheidt zich door een verscheidenheid aan uitstekende functies en een nauwkeurige en gelijkmatige waterafgifte zonder plasvorming. Geniet van elk moment van de zomer.
De zwenksproeier is eenvoudig te gebruiken en vereist geen technische knowhow. De sproeier heeft de mogelijkheid om het bereik naar wens tussen 8 en 18 meter in te stellen. De breedte van de waterstralen is maximaal 16 meter, hoewel het ook mogelijk is om slechts naar één kant water te geven. Omdat de Aqua L veel tijd buiten doorbrengt, zijn hoogwaardige materialen gebruikt om hem te beschermen tegen UV-straling. Daarnaast is de Aqua L vorstbestendig. De topkwaliteit wordt niet alleen ondersteund door een fabrieksgarantie van 5 jaar, maar ook door het keurmerk "Made in Germany".

Het spreekt voor zich dat het reinigen van de sproeier ook een fluitje van een cent is. Voor de wateraansluiting zit een metalen uitneembaar filter dat eenvoudig onder stromend water kan worden afgespoeld. Bovendien kan eventuele kalkafzettingen in de sproeimondjes eenvoudig worden verwijderd door ze met een reinigingsnaald voorzichtig door te prikken. U vindt deze naald achter de schroefdop aan het andere uiteinde van de zwenksproeier Aqua L.

Product specificaties:

  • Altijd mooi en gelijkmatig:
    De sproeikoppen van de Aqua L zwenksproeier zorgen continu voor gelijkmatig en zeer nauwkeurig besproeien van oppervlakken van 120 tot 280 m². De gelijkmatige besproeiing voorkomt ook dat er zich plassen vormen.
     
  • Een fluitje van een cent:
    Het handmatig aansluiten van de zwenksproeier en het aansluiten van een slang doet u in slechts een paar stappen. Gebruik de schuifregelaar om het bereik (8–18 meter) en het type water in te stellen. Hiermee bepaalt u of u slechts één kant water geeft (links of rechts) in plaats van beide kanten tegelijk. De breedte van het sproeierbereik blijft altijd maximaal. 16 meter.
     
  • Regen of zonneschijn:
    Of het nu vriest of de zon schijnt, het duurzame materiaal van de Aqua L beschermt de zwenksproeier tegen vorst en UV-straling.
     
  • Blinkend schoon:
    De wateraansluiting van de Aqua L heeft een roestvrijstalen filter dat voorkomt dat vuildeeltjes de zwenksproeier binnendringen. Het kan worden verwijderd zodat u het eenvoudig kunt schoonmaken onder een kraan. Gebruik de naald in de schroefdop van de sprinkler om eventuele kalkafzettingen van de sproeikoppen te verwijderen.
     
  • De garantie van 5 jaar garandeert de hoge kwaliteit:
    Gedetailleerde garantievoorwaarden vindt u in de bijgevoegde bedieningshandleiding of online op www.gardena.com/warranty. Deze garantie heeft geen invloed op uw wettelijke garantieclaims.
     
  • Topkwaliteit product:
    Gardena's Duitse kwaliteitsproducten staan voor betrouwbare prestaties, betrouwbaarheid en voortdurende innovatie.

Laatst bekeken door jou