Gardena Takkenschaar TeleCut 520-670B voor takken tot 42 mm - Telescopisch

  • Merk GARDENA
  • sku 26395887
  • Referentie 12005-20

Productinformatie

Beschrijving

Gardena - Takkenschaar - TeleCut 520 - 670B - Voor Takken Tot 42 Mm - Telescopisch

De Gardena takkenschaar TeleCut 520-670 B is een bypass takkenschaar voor het snoeien van vers hout. Vanwege het lage gewicht en de uitstekende werking van de armen, heeft u weinig kracht nodig om te snoeien. De in lengte verstelbare hefboomarmen maken ook het nauwkeurig snoeien van hogere takken mogelijk. Daarnaast beschermen buffers van speciaal kunststof uw gewrichten. Precisiegeslepen messen met antikleeflaag garanderen een nauwkeurige snede die zorgzaam is voor planten. GARDENA biedt 25 jaar garantie.

Kenmerken:

  1. Topkwaliteit product:
    Gardena's Duitse kwaliteitsproducten staan voor betrouwbare prestaties, betrouwbaarheid en voortdurende innovatie.
     
  2. Krachtig snoeien:
    De hendelarmen mert verstelbare lengte zorgen voor een uitstekende hendelwerking waardoor minder kracht nodig is bij het snijden. Bovendien zijn hogere takken gemakkelijk bereikbaar.
     
  3. Accuraat en gemakkelijk te gebruiken:
    Dit precisiegeslepen mes met antiaanbaklaag en uitstekende snijgeometrie zorgt voor nauwkeurig snijden met een lage bedieningskracht.
     
  4. Handit & veilig - De ErgoTec:
    Aluminium hendelarmen en ergonomisch gevormde handgrepen met zachte onderdelen bieden de benodigde antislipeigenschappen en garanderen gebruiksgemak en veilig werken.
     
  5. Prettig voor de polsen:
    Stootkussens van speciale kunststof beschermen de polsen.
     
  6. De garantie van 25 jaar garandeert de hoge kwaliteit:
    Gedetailleerde garantievoorwaarden vindt u in de bijgevoege bedieningshandleiding of online op www.gardena.com/warranty. Deze garantie heeft geen invloed op uw wettelijke garantieclaims.

Laatst bekeken door jou