Gardena Grastrimmer Comfort Cut 550/28 550W - D. 28 cm - verstelbare Handgreep

  • Merk GARDENA
  • sku 27521522
  • Referentie 09872-20

Productinformatie

Beschrijving

Gardena - Grastrimmer - Comfort Cut 55/28 - 550 W - D.28 Cm - Verstelbare handgreep

Comfortabel gras trimmen: dat is wat de Turbotrimmer ComfortCut 550/28 van Gardena zo speciaal maakt. Op deze manier wordt de zorg voor uw gazon veel gemakkelijker - zelfs op moeilijk bereikbare plaatsen of gazonranden. Het lage gewicht van de ComfortCut 550/28 komt goed van pas. U kunt gemakkelijk lang in uw tuin werken zonder vermoeidheid te voelen.
Voordat u begint, kunt u de Turbotrimmer eenvoudig aanpassen aan uw behoeften. Het handvat en de telescopische steel zijn verstelbaar zodat u een comfortabele houding kunt behouden tijdens het werken in uw tuin. Bovendien is de werkhoek van de trimmerkop verstelbaar. Dit is vooral handig wanneer u rond obstakels zoals een tafel snoeit. Bekijk ook eens de kantelfunctie van de kop waardoor de trimmer verandert in een graskantsnijder: op deze manier kunt u moeiteloos de randjes langs tuinpad of omheining netjes houden. En maakt u zich geen zorgen, uw planten worden door de verwijderbare plantbeschermbeugel beschermd tijdens het trimmen.

Product specificaties:

  • Accu: vermogen 550 W
  • Maaibreedte: 28 cm
  • Geluidsdrukniveau (LWA) 96 dB (A) Geluidsdrukniveau bij oor van de gebruiker 82 dB (A) Trilling (ah) Vibratiie max ah3.2 m/s²

Kenmerken:

  1. Een echte lichtgewicht voor uw gazon:
    Met ijn lage gewicht van slechts 2,8 kg wordt het bijsnijden van uw gazon gemakkelijk, zodat u niet moe wordt wanneer u langer bezig bent
     
  2. Werk zoals u wilt:
    De extra handgreep kan worden aangepast voor ergonomisch gebruik, terwijl de verticaal verstelbare telescopische as kan worden aangepast aan uw lengte. De hoek van de kop kan worden ingesteld in werkposities van 0, 10 of 60 graden.
     
  3. Snijkanten zonder compromissen:
    Met behulp van de randfunctie kunt u verticaal knippen om precies ronde randen te maken, zoals langs paden of bloemperken.
     
  4. Krachtig snijden:
    Door de aandrijving met een sterke 550 Watt-motor zijn krachtige en onvermoeibare prestaties gegarandeerd voor elke trimbeurt.
     
  5. Altijd perfect resultaat:
    De snijdraad met een werkomtrek van 28 centimeter zorgt voor een uitstekend resultaat bij elke afzonderlijke snede.
     
  6. Direct klaar voor gebruik:
    U hoeft alleen de stroomkabel aan te sluiten en uw ComfortCut 550/25 is klaar voor gebruik.

 

Laatst bekeken door jou