Gardena Comfort Turbinesproeier T380 Verzonken Sproeier van 6 tot 11 m

  • Merk GARDENA
  • sku 17254885
  • Referentie 08205-29

Productinformatie

Beschrijving

Gardena - Comfort Turbinesproeier T380 - Verzonken Sproeier Van  6 Tot 11 M

De Gardena Verzonken turbinesproeier T 380 - als onderdeel van het Gardena Sprinklersystem - is zeer geschikt voor het besproeien van middelgrote gazons tot 380 m². Waar nodig kan de Verzonken turbinesproeier T 380 worden gecombineerd met de Verzonken turbinesproeiers T 100 en 200 (art. nr. 8201-29 en 8203-29) en de Verzonken zwenksproeier OS 140 (art. nr. 8220). Het bereik is variabel tussen 6 en 11 m voor het afzonderlijke oppervlak instelbaar. De sector die moet worden besproeid kan traploos (zonder gereedschap) op de sproeierkop worden aangepast van 25 tot 360°. Hiermee kunt u kleine sectoren of in een volledige cirkel besproeien.

Door de geheugenfunctie gaat de sproeier automatisch terug naar de ingestelde sector, ook als de sproeierkop handmatig is gedraaid. Zo wordt altijd het juiste gebied besproeid. Voor flexibele besproeiing zijn er vier spuitmonden met verschillende toevoersnelheden, die kunnen worden geselecteerd op basis van het te besproeien oppervlak. Dit is vooral belangrijk voor een gelijkmatige besproeiing bij gebruik van meerdere soorten sproeiers en verschillende ingestelde besproeiingsoppervlakken. Het geïntegreerde vuilfilter zorgt voor een ononderbroken werking. Het betrouwbare, zandbestendige turbinetandwiel zorgt voor een lange levensduur. Door de installatie van een Ontwateringsventiel (art. nr. 2760-20) in de leiding is het Sprinklersystem vorstbestendig. Voor aansluiting is er een binnendraad van 3/4" aanwezig.

Product specificaties:

  • Topkwaliteit product:
    Gardena's Duitse kwaliteitsproducten staan voor betrouwbare prestaties, betrouwbaarheid en voortdurende innovatie.

  • Handige besproeiing:
    Door aansluiting van de Gardena Verzonken turbinesproeier T 380 kunnen gazons tot 380 m² probleemloos worden besproeid. Voor het besproeien van grotere oppervlakken kan de sproeier worden gebruikt in combinatie met de Verzonken turbinesproeiers T 100 en T 200, en de Verzonken zwenksproeier OS 140.

  • Gelijkmatige besproeiing:
    De vier verwisselbare spuitmonden met verschillende toevoersnelheden zorgen voor een gelijkmatige verdeling van het water als er meerdere sproeiers worden gebruikt met verschillend ingestelde sproeisectoren.

  • Voor verschillende oppervlakken:
    Het bereik van de sproeier kan afhankelijk van de grootte van het sproeioppervlak worden ingesteld op 6 tot 11 m.

  • Traploos instelbare sectorinstelling:
    De te besproeien sector kan traploos worden ingesteld op 25 tot 360°.

  • Antivernielbeveiliging:
    Door de geheugenfunctie gaat de sproeier automatisch terug naar de ingestelde sector, ook als de sproeierkop handmatig is gedraaid. Zo wordt altijd het juiste gebied besproeid.

Laatst bekeken door jou