Gardena Comfort Snoeischaar Papegaaibek

  • Merk GARDENA
  • sku 23631225
  • Referentie 08904-20

Productinformatie

Beschrijving

Gardena - Comfort Snoeischaar - Papegaaiebek

De Gardena Classic snoeischaren, met antikleefcoating op het bovenmes en een ondermes van roestvrij staal, zijn ideaal om bloemen en jonge scheuten te snoeien. De ergonomische handgrepen met softgrip op bovenste handgreep bieden maximaal comfort tijdens het snoeien. Met praktische éénhandsvergrendeling om veilig op te bergen. 

Kenmerken:

  1. De garantie van 25 jaar garandeert de hoge kwaliteit:
    Gedetailleerde garantievoorwaarden vindt u in de bijgevoegde bedieningshandleiding of online op www.gardena.com/warranty. Deze garantie heeft geen invloed op uw wettelijke garantieclaims.
     
  2. Topkwaliteit product:
    Gardena's Duitse kwaliteitsproducten staan voor betrouwbare prestaties, betrouwbaarheid en voortdurende innovatie.
     
  3. Snoeiprincipe: Bypass:
    De twee bladen glijden bij het snoeien langs elkaar heen. Dit zorgt voor een precieze en schone snit. De Comfort snoeischaren zijn daardoor uitermate geschikt voor het snoeien van bloemen, jong hout en verse scheuten.
     
  4. Comfortabele grip:
    De ergonomisch vormgegeven handvatten liggen perfect in de hand. De soft grip elementen in de handvatten zorgt voor een slip vaste grip en verminderd de belasting op de polsen tijdens het knippen.
     
  5. Veilig opbergen:
    Dankzij de met één hand te bedienen veiligheidsvergrendeling kan de snoeischaar altijd veilig opgeborgen worden na gebruik.

Laatst bekeken door jou