Gardena Comfort Snoeischaar Aambeeld

  • Merk GARDENA
  • sku 23631247
  • Referentie 08903-20

Productinformatie

Beschrijving

Gardena - Comfort Snoeischaar - Aambeeld

De Gardena Classic aambeeldsnoeischaren, met hun antikleefcoating op het bovenmes, zijn ideaal om hard en dikker hout te snoeien. De veer is geïntegreerd in de snoeischaar zodat deze optimaal beschermd is tegen vuil. De ergonomische handgrepen met softgrip op bovenste handgreep bieden maximaal comfort tijdens het snoeien. Met praktische éénhandsvergrendeling om veilig op te bergen. 

Kenmerken:

  1. De garantie van 25 jaar garandeert de hoge kwaliteit:
    Gedetailleerde garantievoorwaarden vindt u in de bijgevoegde bedieningshandleiding of online op www.gardena.com/warranty. Deze garantie heeft geen invloed op uw wettelijke garantieclaims.
     
  2. Topkwaliteit product:
    Gardena's Duitse kwaliteitsproducten staan voor betrouwbare prestaties, betrouwbaarheid en voortdurende innovatie.
     
  3. Snoeiprincipe: Aanbeeld:
    Het met precisie geslepen boven mes komt terecht op het onder mes, bedekt met een kunststof plaatje, dit noemen ze aambeeld. Dankzij de krachtige messen, zijn de aambeeld snoeischaren geschikt voor droog hout.
     
  4. Comfortabele grip:
    De ergonomisch vormgegeven handvatten liggen perfect in de hand. De soft grip elementen in de handvatten zorgt voor een slip vaste grip en vermindert de belasting op de polsen tijdens het knippen.
     
  5. Veilig opbergen:
    Dankzij de met één hand te bedienen veiligheidsvergrendeling kan de snoeischaar altijd veilig op geborgen worden na gebruik.

Laatst bekeken door jou