Gardena Classic aambeeld Snoeischaar A/S

  • Merk GARDENA
  • sku 23631203
  • Referentie 08855-20

Productinformatie

Beschrijving

Gardena - Classic Aambeeld - Snoeischaar A/S

De Gardena Classic aambeeldsnoeischaren, met hun antikleefcoating op het bovenmes, zijn ideaal om hard en dikker hout te snoeien. De ergonomische handgrepen met softgrip op bovenste handgreep bieden maximaal comfort tijdens het snoeien. Met praktische éénhandsvergrendeling om veilig op te bergen.

Kenmerken:

  1. De garantie van 25 jaar garandeert de hoge kwaliteit:
    Gedetailleerde garantievoorwaarden vindt u in de bijgevoegde bedieningshandleiding of online op www.gardena.com/warranty. Deze garantie heeft geen invloed op uw wettelijke garantieclaims.
     
  2. Topkwaliteit product:
    Gardena's Duitse kwaliteitsproducten staan voor betrouwbare prestaties, betrouwbaarheid en voortdurende innovatie.
     
  3. Snoeiprincipe: aanbeeld:
    Het met precisie geslepen boven mes komt terecht op het onder mes, bedekt met een kunststof plaatje, dit noemen ze aambeeld. Dankzij de krachtige messen, zijn de aambeeld snoeischaren geschikt voor droog hout.
     
  4. Comfortabele grip:
    De snoeischaar ligt comfortabel in de hand door de soft grip elementen op het bovenste handvat. Dit zorgt voor een slip vast grip en vermindert de belasting op de polsen tijdens het knippen.
     
  5. Veilig opbergen:
    Dankzij de met één hand te bedienen veiligheidsvergrendeling kan de snoeischaar altijd veilig opgeborgen worden na gebruik.

Laatst bekeken door jou