Gabby's Poppenhuis Deluxe Room Mercat's Badkamer

Productinformatie

Beschrijving

Gabby's Poppenhuis Deluxe Room Mercat's Badkamer

Geniet van een ontspannen wellnessdag met Meerminkat in de Gabby's Poppenhuis Badkamer speelset. Deze luxe Gabby's Poppenhuis-speelset zit vol leuke details en verrassingen om te verkennen en brengt de magische ruimte van de tv-serie tot leven.

Hoe werkt het?

Open de doos met Meerminkat, drie meubelstukken, een rubberen eendje en twee verassing doosjes met twee extra verrassingsaccessoires. Net zoals Gabby aan het begin van elke aflevering doet, kun je je verassing doosjes uitpakken en de mysterieuze accessoires van de set ontdekken: een parfumfles en een wikkelhanddoek met een komkommermasker die zeemeermin kat echt kan dragen. Schuif de doek op het hoofd van Meerminkat en plaats haar in het badje met haar rubberen katje voor een kalmerend bubbelbad. Als je op het badje drukt, bewegen de bubbels. Haal de wikkel uit de tas en leg deze in het badkamerwagentje om hem eenvoudig op te bergen. Ga vervolgens naar de kaptafel om je op te tutten. Draai de spiegel van de kaptafel rond om een schattige onderwaterscène te onthullen. De badkamer speelset met Meerminkat van Gabby's poppenhuis heeft heel veel functies en is perfect voor fantasierijke rollenspellen en een geweldig cadeau voor kinderen.

Inhoud

  • 1 kamer
  • 1 figuur
  • 3 meubelstukken
  • 2 verassing dosjes
  • 3 accessoires
  • 1 gebruiksaanwijzing

Bovendien kun je de kamer direct in Gabby's Magisch Poppenhuis, niet inbegrepen schuiven voor meer manieren om je avonturen in het poppenhuis te beleven. Voor een laatste verrassing kun je de QR-code in de verassing dosjes scannen om een speciale beloning te ontgrendelen in de gratis Gabby's Poppenhuis-app, beschikbaar op iOS en Android.

Laatst bekeken door jou