Gabby's Poppenhuis Deluxe Room cat's slaapkamer

Productinformatie

Beschrijving

Gabby's Poppenhuis Deluxe Room cat's slaapkamer

Bereid je voor op een gezellig avondje met de Gabby's Poppenhuis Slaapkamer speelset met Kussenkat. Deze luxe Gabby's Poppenhuis-speelset zit vol leuke details en verrassingen om te verkennen en brengt de magische ruimte van de tv-serie tot leven.

Hoe werkt het?

Open de doos met het Kussenkat-actiefiguur, drie meubelstukken, een knuffelkataccessoire en twee verassing doosjes met twee extra verrassingsaccessoires. Net als Gabby aan het begin van elke aflevering doet, kun je je speciale verassing doosjes uitpakken en de mysterieuze accessoires van de set ontdekken: Een boek dat opengaat en een slaapmasker dat Kussenkat echt kan dragen. Schuif het masker op zijn hoofd, doe net of je de kattenlamp op het nachtkastje uit doet en leg Kussenkat en zijn knuffelkatje op het bed voor een kattendutje. Als je op het bed duwt, verandert de boekenplank in een dromerig landschap met kleurrijke stof. Kijk vervolgens eens naar de spiegel, die kun je op en neer draaien. De slaapkamer speelset met Kussenkat van Gabby's Poppenhuis is perfect voor een fantastisch rollenspel en is een geweldig cadeau voor kinderen.

Inhoud

  • 1 kamer
  • 1 figuur
  • 3 meubelstukken
  • 2 verassing dosjes
  • 3 accessoires
  • 1 gebruiksaanwijzing

Bovendien kun je de kamer direct in Gabby's Magisch Poppenhuis, afzonderlijk verkocht schuiven voor meer manieren om je avonturen in het poppenhuis te beleven. Voor een laatste verrassing kun je de QR-code in de verassing dosjes scannen om een speciale beloning te ontgrendelen in de gratis Gabby's Poppenhuis-app, beschikbaar op iOS en Android.

Laatst bekeken door jou