Fresh 'n Rebel Flow-in-ear headphones Safari Red

Productinformatie

Beschrijving

Fresh 'n Rebel Flow-in-ear headphones Safari Red

True Wireless-koptelefoon True Wireless
geeft u het volgende niveau van draadloos luisteren. Verbind je Twins 1 via Bluetooth met je apparaat en luister draadloos via de koptelefoon. Geen draden nodig.

  • Autonomie

De Twins 1 hebben een totale autonomie van 24 uur. De hoofdtelefoon is in 1,5 uur volledig opgeladen met behulp van de oplaadcassette en kan na elke oplaadbeurt 4 uur worden gebruikt.

  • Oplaaddoos

Solide ontwerp en edele materialen. De Twins 1 oplaadcassette is compact en robuust van ontwerp. Het is gemaakt van de beste materialen en vormt een perfecte aanvulling op je set kleurrijke accessoires.

  • dual-master

Aangezien elk van de twee oortelefoons een ingebouwde microfoon heeft, kunt u ze in paren gebruiken, maar ook afzonderlijk (alleen de rechter oortelefoon of de linker)

  • Automatisch koppelen

Zodra uw Twins 1 zijn verbonden met uw apparaat, zullen ze altijd herkennen uw apparaat automatisch en maakt naadloos opnieuw verbinding zodra ze uit de oplaadcassette worden gehaald. Wanneer ze terug in de doos worden geplaatst, worden ze losgekoppeld en uitgeschakeld.

  • Aanraakbediening

Je kunt je muziek of je telefoongesprekken natuurlijk bedienen op je aangesloten apparaat, maar ook door op je koptelefoon te tikken. Tik gewoon op de zijkant van de koptelefoon en ga handsfree.

  • spraakassistent

Deze hoofdtelefoon is compatibel met spraakbedieningssystemen zoals Siri of Google Assistant (afhankelijk van het apparaat). Maak je nergens zorgen over en laat je digitale assistent het werk doen.

  • Met of zonder oordopje

De Twins 1 True Wireless koptelefoon is verkrijgbaar met of zonder oordopjes. De Twins 1 Tip wordt geleverd met 3 maten zachte siliconen tips en biedt passieve ruisonderdrukking dankzij de in-ear pasvorm. De Twins 1 zonder mondstuk bieden een meer dynamische luisterervaring. Kies het model dat het beste bij u past!

Laatst bekeken door jou