Fjallraven Rugzak Vardag Laptop 28l Black

  • Merk FJALLRAVEN
  • sku 27758243
  • Referentie 27246-550

Productinformatie

Beschrijving

Fjallraven Rugzak Vardag Laptop 28l Black

De Laptop Backpack Vardag 25 15 Inch is een rugzak die perfect is voor volwassenen die op zoek zijn naar een stijlvolle en functionele manier om hun laptop te vervoeren. Met een laptop vak dat geschikt is voor laptops tot 15 inch, kunt u er zeker van zijn dat uw laptop veilig en beschermd is tijdens het reizen.

Gemaakt van G1000 materiaal, is deze rugzak van Fjallraven van hoge kwaliteit en duurzaamheid. Het merk Fjallraven staat bekend om zijn hoogwaardige producten en deze rugzak is daarop geen uitzondering. De zwarte kleur van de rugzak is tijdloos en past bij elke outfit.

Met de opberg opties van deze rugzak kunt u al uw benodigdheden gemakkelijk en georganiseerd opbergen. Er is één buitenvak met ritssluiting, wat perfect is voor het opbergen van kleine items zoals uw telefoon of portemonnee. De schouderband is verstelbaar, zodat u de rugzak comfortabel kunt dragen, ongeacht uw lichaamstype.

De ritssluiting van deze rugzak zorgt ervoor dat uw spullen veilig zijn en niet uit de rugzak vallen tijdens het reizen. Het is belangrijk om een rugzak te hebben die veilig is en uw spullen beschermt, en deze Laptop Backpack Vardag 25 15 Inch is daarvoor de perfecte keuze.

Laatst bekeken door jou