Substral Bio Gazonkalk 4 kg voor 40 m2

  • Merk SUBSTRAL
  • sku 22771878
  • Referentie SKAL040

Productinformatie

Beschrijving

Evergreen Gazonkalk

Met Evergreen Gazonkalk bereik je twee effecten! Deze kalk gaat de verzuring van de bodem en de vervilting van het gazon tegen, waardoor mos minder kans krijgt. Daarnaast wordt de zuurgraad weer op een normaal niveau gebracht waardoor meststoffen makkelijker worden opgenomen. Dit zorgt voor een betere structuur van de bodem en een sneller groen gazon.

Gewaarborgde samenstelling
Evergreen Gazonkalk bestaat voornamelijk uit calcium en magnesium voor een diepgroen effect. Gezien de biologische origine kent deze hoogwaardige kalk een zachte werking. De korrels zijn erg homogeen van formaat wat het verspreiden vlot en schoon laat verlopen. Door hun voortreffelijke oplosbaarheid leveren ze snel resultaat op.

Ga aan de slag
Bekalk het gazon bij voorkeur in het vroege voorjaar tussen februari en mei of in het najaar tussen september en november met ongeveer 100 g per vierkante meter. Strooi de kalk telkens in twee richtingen, haaks op elkaar om een gelijkmatig resultaat te bekomen en besproei als er na 48u geen neerslag valt. Heb je last van kale plekken in het gazon, zaai dan bij met Evergreen Patch Magic.

  • Inhoud, 4kg, goed voor 40m²

Laatst bekeken door jou