Substral 2-in-1 Anti-Mos en Gazonmest 350 m2 + 70 m2 Gratis - 14.7 kg

  • Merk Substral
  • sku 25160877
  • Referentie FEMS420N

Productinformatie

Beschrijving

Evergreen 2-in-1 anti-mos en gazonmest

Hiermee bereik je 2 effecten: het mos wordt zwart en sterft af en het gras wordt gevoed zodat de plekken waar mos stond spoedig weer dichtgroeien. Bestaat uit micro-korrels wat zorgt voor een optimale spreiding en een stuifvrije toepassing.

Gebruik:

  • De dosis bedraagt 70g/m2. De vermelde dosis is een jaarlijks maximum en kan in verschillende beurten worden aangebracht, bv. 35 g/m² een eerste keer en na bv. 6 weken of in het vroege najaar opnieuw 35 g/m². Om een voldoende werking tegen mossen te bekomen, gedurende een volledig seizoen, dienen aanvullende behandelingen te gebeuren met een product dat enkel ijzersulfaat bevat (en geen meststof).

Ga voor resultaat:

  • Gebruik bij voorkeur de Scotts meststofstrooier 'EasyGreen' (opening 29). Deze garandeert een gelijkmatig resultaat. Draag geschikte handschoenen. Niet toepassen op gazons jonger dan 1 jaar. Voor een optimaal resultaat, het gras maaien 3 à 4 dagen voor de toepassing. Opnieuw maaien kan vanaf de derde dag na de toepassing. Als het binnen 48u na de toepassing niet heeft geregend, het gazon besproeien voor een goede opname van het product. Het betreden van de behandelde oppervlakte moet vermeden worden gedurende een minimum periode van 24u na de behandeling. Het afgestorven mos kan na twee weken verwijderd worden tijdens het verticuteren. Die actie brengt opnieuw lucht tot bij de wortels en gaat vervilting van de grasmat tegen.

Inhoud:

  • 14,7kg, goed voor 420m²

Laatst bekeken door jou