Eres Ontkalker op Basis van Mierenzuur 750ML - Professioneel

  • Merk ERES
  • sku 484677
  • Referentie ER36655

Productinformatie

Beschrijving

Extra krachtige ontkalker voor uw espressoapparaat, waterketel, boiler, koffiezetapparaat en andere huishoud- en professionele apparaten.

EFFICIËNT

Eres PROFESSIONELE ONTKALKER werkt snel en doeltreffend en is daardoor geschikt voor professioneel gebruik.

BESPAART

Regelmatig ontkalken bespaart energiekosten, verbetert het rendement en verlengt de levensduur van uw toestellen.

MET KLEURINDICATOR* EN METAALBESCHERMER

Eres Professionele Ontkalker is rood. Wordt de rode oplossing geel, dan is niet alle kalk verdwenen en is het aangeraden dat u de behandeling herhaalt. Dankzij de metaalbeschermer worden metalen leidingen en onderdelen niet aangetast.

Lees aandachtig het etiket!

* Betreft batchnr 720102: wij hebben vastgesteld dat de oorspronkelijke rode kleur van de Professionele Ontkalker na enige tijd verdwijnt.  Wij hebben alle testen op de werking van de formule gedaan en, als ook verwacht, is enkel de rode kleurindicator ‘verdwenen’: de (ontkalkende) werking van de formule is perfect zoals het moet.  Gezien de formule dermate performant is, is de kleurindicator ook minder noodzakelijk in deze formule. Wij verontschuldigen ons voor de verwarring, maar U kunt Uw Eres PROFESSIONELE ONTKALKER met volle vertrouwen gebruiken: de formule is even krachtig en veilig als steeds.

Veiligheidsinformatie

  • Signaalwoord: Gevaar
  • Pictogrammen: 
  • Waarschuwingen (H-zinnen): H314: Veroorzaakt ernstige brandwonden en oogletsel.
  • Veiligheidsaanwijzingen (P-zinnen): P101: Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. P102: Buiten het bereik van kinderen houden. P301+P330+P331+P310 - NA INSLIKKEN: de mond spoelen — GEEN braken opwekken. Onmiddellijk een ANTIGIFCENTRUM/arts raadplegen. P303+P361+P353+P310 - BIJ CONTACT MET DE HUID (of het haar): verontreinigde kleding onmiddellijk uittrekken. Huid met water afspoelen/afdouchen... Onmiddellijk een ANTIGIFCENTRUM/arts raadplegen. P305+P351+P338+P310 - BIJ CONTACT MET DE OGEN: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten; contactlenzen verwijderen, indien mogelijk; blijven spoelen.Onmiddellijk een ANTIGIFCENTRUM/arts/… raadplegen.

Laatst bekeken door jou