Emsa Voorraaddoos Clip & Close 3 l Stainless Steel - 26.7x19.6x10.2 cm

  • Merk EMSA
  • sku 30376807
  • Referentie N1150700

Productinformatie

Beschrijving

Emsa Voorraaddoos Clip & Close 3l Stainless Steel - 26,7 x 19,6 x 10,2cm

EMSA Clip & Close vershoudbakje Premium roestvrij staal voor ongeëvenaarde veelzijdigheid en kwaliteit: de EMSA CLIP & CLOSE roestvrijstalen vershoudbakjes is de slimme oplossing voor een gezonde, moderne levensstijl en biedt moeiteloze opslag. Dit veelzijdige vershoudbakje is gemaakt van 304 roestvrij staal - lichtgewicht, duurzaam, smaakneutraal en vrijwel onverwoestbaar - om een ​​blijvende versheid te garanderen die de volle smaak van uw ingrediënten en restjes behoudt. De ovenbestendige bodem kan zelfs worden gebruikt als ovenschaal voor heerlijke gratins, geroosterde groenten en meer. Het geheel wordt afgerond met een vleugje Duitse vindingrijkheid, voor een slim clip-on dekselsysteem dat opbergen moeiteloos maakt. Ontdek een gezonde, moderne, milieuvriendelijke opbergoplossing - thuis of onderweg.

De EMSA CLIP & CLOSE roestvrijstalen vershoudbakjes: De ideale opbergoplossing voor een gezonde, mobiele en duurzame levensstijl. Een premium vershoudbakje gemaakt van 304 roestvrij staal - hygiënisch, lichtgewicht, extreem slijtvast, geurbestendig, smaakneutraal, gemakkelijk schoon te maken en vrijwel onverwoestbaar.

  • 100% lekvrij: vermijd morsen en rommel in de koelkast, kast en onderweg met een volledig lekvrij clip-on deksel.
  • 100% vorstbestendig: geschikt voor in de vriezer, met hoogwaardig vriezerbestendig roestvrij staal dat bestand is tegen lage temperaturen.
  • 100% vaatwasmachinebestendig: ontworpen voor uitzonderlijk alledaags gemak en moeiteloos schoonmaken.
  • 100% ovenbestendig (exclusief deksel): heerlijke gratins, geroosterde groenten en nog veel meer, met een ovenvast materiaal dat bestand is tegen hoge temperaturen.
  • 100% hygiënisch: veilige opslag en langdurige versheid door de speciale seal in de rand van de deksel waardoor het perfect wordt afgesloten.

Innovatieve Duitse dekseltechnologie, vakkundig vervaardigd volgens compromisloze kwaliteitsnormen

Laatst bekeken door jou