Edgard & Cooper Kuipje Kat Rund/Eend - 85 gr

  • Merk E&C
  • sku 28640978
  • Referentie 488097

Productinformatie

Beschrijving

Edgard & Cooper Kuipje Kat Rund/Eend - 85 gr

Lekkerrr eten voor katten met veel vers én ijzerrijk rund- en eendenvlees.

Van aristocat tot zwerver. Aan die heerlijke geur en smaak van vlees kan geen kat weerstaan. De perfecte all-rounder dus! Dit powerkuipje is bovendien een prima bron van ijzer: de ideale ondersteuning voor het immuunsysteem van je kat. Omdat katten carnivoren zijn, zorgen we altijd voor minstens 60% vlees (of vis). En omdat het vaak ook kieskeurige carnivoren zijn doen we er verleidelijk veel smakelijke extra's bij (zoals netels, kurkuma en veenbessen). Resultaat? Kommetje leeg. Probeer maar! Rund en Eend zonder granen is ook geschikt voor gecastreerde en gesteriliseerde katten.

Deze graanvrije maaltijd met veel vers rund en verse eend is op smaak gebracht met een zorgvuldig geselecteerde natuurlijke mix van kruiden, bessen en botanicals. Er zit geen vleesmeel in en ook geen bewerkte of gedroogde ingrediënten (zo verteert het ook makkelijker). Er wordt wel taurine bij gedaan voor een scherp zicht en een sterk hart. Zoals al het eten bij Edgard & Cooper, wordt dit natvoer langzaam gegaard. Zo blijven die heerlijke smaak en alle goodies het best bewaard.
 

Samenstelling
rund 46%, eend 14%, mineralen, cranberry's 0,25%, brandnetel 0,13%, kurkuma 0,13%.

Voedingsadditieven/kg
vitamine D3 100 IE, zink 14 mg (als zinksulfaat-monohydraat), mangaan 1 mg (als mangaan(II)oxide), koper 0,5 mg (als koper(II)sulfaat-pentahydraat), jodium 0,5 mg (als calciumjodaat, watervrij), taurine 350 mg

Analytische bestanddelen
ruw eiwit 9%, ruw vet 5,5%, ruwe celstof 0,2%, ruwe as 2%, vochtgehalte 82%

Laatst bekeken door jou