Edgard & Cooper Kuipje Kat Lam/Rund - 85 gr

  • Merk E&C
  • sku 28641016
  • Referentie 488127

Productinformatie

Beschrijving

Edgard & Cooper Kuipje Kat Lam/Rund - 85 gr

Natuurlijk katteneten met rund en lam. Zalig!

Deze maaltijd zit boordevol goede dingen en bevat minstens 60% vlees voor je carnivoor: lamsvlees met eiwitten van topkwaliteit en essentieel aminozuur of taurine. En de salie, blauwe bessen en brandnetels zorgen voor een gezonde vitamine- en mineralenboost. Aan deze fijnproeversmix kan geen kat weerstaan. Dit gerecht is prima voor gecastreerde en gesteriliseerde katten.

Met veel vers rund en lam op een uitgebalanceerd bedje van kruiden, bessen en botanicals. Natuurlijk zit er geen vlees- of vismeel in. En ook geen bewerkte of gedroogde ingrediënten. Dat maakt Edgard & Cooper extra lekker, voedzaam en gemakkelijk te verteren. Alles in dit graanvrije gerechtje wordt traag gegaard. Zo blijven de natuurlijke smaak en goodies maximaal bewaard. De toegevoegde taurine is goed voor de ogen en het hart van je pluizenbol.
 

Samenstelling
rund 46%, lam 14%, mineralen, salie 0,17 %, brandnetel 0,17 %, bosbessen 0,17 %

Voedingsadditieven/kg
vitamine D3 100 IE, zink 14 mg (als zinksulfaat-monohydraat), mangaan 1 mg (als mangaan(II)oxide), koper 0,5 mg (als koper(II)sulfaat-pentahydraat), jodium 0,5 mg (als calciumjodaat, watervrij), taurine 350 mg

Analytische bestanddelen
ruw eiwit 9%, ruw vet 5,5%, ruwe celstof 0,2%, ruwe as 2%, vochtgehalte 82%

Laatst bekeken door jou