Drop Shot Padel Racket Explorer 5.0

  • Merk Drop Shot
  • sku 29236039
  • Referentie DP264008

Productinformatie

Beschrijving

Drop Shot Padel Racket Explorer 5.0

De Drop Shot Explorer 5.0 padelracket, een racket dat een benchmark is geworden dankzij de extreme bespeelbaarheid van zijn traanvorm, middelhoge balans en opmerkelijke sweet spot, is zonder twijfel een van de bekendste modellen.

Een Drop Shot Explorer 5.0 die trouw blijft aan zijn essentie en is voorzien van Twin Tubular System-technologie voor het frame, Eva Pro-rubber met gemiddelde dichtheid binnenkern en Carbon 3000-vlakken afgewerkt met 3D-ruwheid.

Een model dat ook beschikt over een Smart Holes System om de impactzone te versterken, een Power Beam Heart om de prestaties te verbeteren en een grip met Silicone Grip Channel of Cork Cushion Grip om trillingen te verminderen.

Een racket dat een veilige keus is voor iedereen die op zoek is naar de meest geavanceerde veelzijdigheid en dat ook wordt aanbevolen voor zowel drive- als backhandspelers vanwege zijn brede slagdynamiek.
 

Silicone Grip Channel
Een kanaal in het handvat van het blad, waarin een stuk silicone is aangebracht met een coating van 2 mm superabsorberende kurk, om de trillingen juist daar te verminderen waar de speler het racket pakt. Drop Shot blades, met deze technologie, laten u genieten van een veiliger en aangenamer spel.

3D Face
3D textuur in een ruitvorm, exclusief ontworpen door Drop Shot, om een groter effect aan de bal te geven in de schoten waar de bal maximaal effect moet krijgen, speciaal ontworpen voor agressieve spelers in hun spel.

Twin Tubular Systeem
De carbon frame bladen zijn vervaardigd met dubbele buisvormige carbon weefsels, vooraf geïmpregneerd met harsen van maximale duurzaamheid, waardoor homogeniteit in alle gebieden van het vlak en een grotere stijfheid, waardoor er geen energie verloren gaat van het schot als gevolg van vervorming van het frame.

Eva Pro
Het is een rubber waarvan de belangrijkste eigenschap schokabsorptie is, wat een hogere elasticiteit en een hoger mechanisch geheugen biedt, evenals meer controle over de slagen van spelers die hard slaan. Drop Shot-rackets gemaakt met EVA PRO zijn duurzamer, hebben een betere finish en absorberen veel trillingen.

Cork Cushion Grip
Anti-vibratiesysteem, dat in combinatie met de andere systemen de rackets ideaal maken voor spelers met chronische blessures. Het bestaat uit een kurkplaat in de buurt van de grip, waardoor wordt voorkomen dat trillingen de hand van de speler bereiken.

Smart Holes Systeem
Systeem van verdeling van gaten in het slagvlak van het blad, op een gebogen, progressieve manier en dat zorgt voor een betere ontwikkeling van de mechanische krachten op het moment van slaan, wat helpt om effect aan de bal te geven en de vermindering van trillingen te verbeteren.

Carbon 3000
Drop Shot gebruikt Plain Carbon om zijn tubulars te maken en combineert dit met Hotmelt technologie en 3K carbonweefsel, om de vlakken van de raquets van de Expertline en Proline range te maken met uitstekende speelbaarheid en extra sterkte.

Laatst bekeken door jou