Leifheit Droogmolen Linoprotect 400 Inclusief Regen- en Zonnescherm

  • Merk Leifheit
  • sku 25288089
  • Referentie 82100

Productinformatie

Beschrijving

Droogmolen LinoProtect 400

Wisselvallig weer? Wil je de was toch buiten hangen en dan rustig met andere dingen verdergaan, zonder steeds op te hoeven letten of de volgende bui eraan komt? Dan is Leifheit droogmolen LinoProtect 400 met dak – bescherming tegen regen en zon – precies de goede oplossing! Ideaal bij regen en zonneschijn! Onder het fraaie, waterdichte dak van de droogmolen is de was optimaal beschermd tegen nat worden, verbleken en vuil. Het dakje gaat automatisch open en houdt buien, uv-stralen (lichtbeschermingsfactor 80) en vogelpoep tegen. Zo ben je eindelijk onafhankelijk van het weer. En dat niet alleen in de zomer. De LinoProtect 400 verlengt het buiten-droogseizoen: van vroeg in het voorjaar tot laat in de herfst. Het hele jaar door lekker fris ruikende was. Als je geen was hoeft te drogen, klap je de droogmolen in. De waslijnen verdwijnen dan onder het dakje. Zo zijn ze altijd goed beschermd tegen stof en vuil. Schone lijnen, schone was.
Het oog wil ook wat: dichtgeklapt lijkt de droogmolen op een zonnescherm. Dat ziet er een stuk leuker uit in de tuin. Bovendien wordt je niet meer aan de was herinnerd – dat is wel zo relaxed.
Natuurlijk is de Leifheit LinoProtect 400 heel comfortabel. De droogmolen is gemakkelijk te openen met het telescoop-lift-mechanisme. Onder het royale dak bevindt een flink stuk droogoppervlak. Maar liefst 40 meter waslijn – daar kun je vier wasmachineladingen tegelijk aan laten drogen in de frisse buitenlucht. Bovendien horen er nog acht ophangogen voor kledinghangers bij. Superhandig om blouses, overhemden en T-shirts kreukvrij in vorm te laten drogen zonder lelijke knijper- of waslijnafdrukken. Om ervoor te zorgen dat de droogmolen ook stevig blijft staan bij frisse wind, heeft hij een stabiele constructie en daarbij een gepatenteerde anti-wegwaai-borging (tot en met windkracht 5). Alle gebruikte materialen zijn weerbestendig en uv-bestendig. De LinoProtect 400 wordt geleverd inclusief bodemanker voor vastzetten in beton.

Laatst bekeken door jou