Dragons, Draak en Viking

Productinformatie

Beschrijving

Hoe Tem Je Een Draak 3 - Draak & Viking

Vlieg het slagveld op en beleef het epische avontuur van Hoe tem je een draak: De verborgen wereld opnieuw met deze sets met viking- en drakenfiguurtjes! Elk figuurtje is beweegbaar met een verbazingwekkend gedetailleerd uiterlijk en ziet er precies zo uit als het personage in de film. Zoek naar je favoriete draken en rijders om aan je verzameling toe te voegen! De DreamWorks Draken-sets met viking- en drakenfiguurtjes zijn een geweldig cadeau voor kinderen en drakentemmers. Samen kunnen jullie de situatie redden!

Maak je klaar voor de strijd Elk vikingfiguurtje heeft een authentiek harnas zoals te zien is in de film, een verwijderbaar wapen en kan zijn hoofd, armen en benen bewegen. Elke draak heeft beweegbare vleugels en poten zodat je gevechtsposities kunt creëren. Elk figuurtje is beweegbaar met een verbazingwekkend gedetailleerd uiterlijk en ziet er precies zo uit als het personage in de film.

Opgelet: prijs per stuk! Geef je voorkeur door in het bestelproces bij stap 3 ADRES - contacteer ons gerust voor de voorraad van verschillende uitvoeringen of laat je door ons verrassen.
 

Productspecificaties

  • Materiaal: kunststof
  • Aanbevolen leeftijd: vanaf 4 jaar
  • Afmetingen: 29,3 x 10,2 x 21 cm
  • Gewicht: 340 g
  • Merk: Spin Master - Dreamworks Dragons

Laatst bekeken door jou