Dopper Insulated Drinkfles 580ml Blazing Black

  • Merk Dopper
  • sku 27064326
  • Referentie 2035

Productinformatie

Beschrijving

Dopper Insulated - Drinkfles - Blazing Black - 580 ml

De plastic soep is zó groot, daar kun jij toch geen verandering in brengen? Wel dus. De oplossing is net zo zwart-wit als het probleem. Want wanneer we kraanwater drinken uit onze Dopper Insulated Blazing Black (of zijn wederhelft, de Dopper Insulated Wavy White), beschermen we ons eigen stukje schone oceaan. En ze laten geen wegwerpflesje meer binnen! Dat is zo cool, je zou zweren dat je in een iglo zit. Maar dat is gelukkig geen probleem voor deze thermosfles. 

In elke situatie houdt de Dopper Insulated Blazing Black je water 9 uur warm of 24 uur koud. Kijk je liever Jaws dan Free Willy? Er is ook een Dopper Insulated Wavy White! Deze statement-fles is er in twee maten: 580 ml en 350 ml (ongeveer even groot als een Dopper Original).

 Er is geen grijs gebied

Als het gaat om plasticvervuiling, is er geen grijs gebied. Je doet niks óf je komt in actie. En met deze fles onderneem je absoluut actie. Daar is geen twijfel over mogelijk. Jij bent op een missie om een einde aan de plastic soep te maken. Met het zwart als eerbetoon aan de diepste en donkerste delen van de Marianentrog, aan de rug van de orka, aan de storm in de Stille Oceaan die al het licht van de wereld lijkt op te slokken. Je kunt deze fles bijna horen brullen.

 Best wel badass 

Het ontwerp van deze fles wenkt en fluistert: “sluit je bij ons aan en versla plasticvervuiling”. Je ziet jouw portret al bijna in het Louvre hangen, waarop jij tevoorschijn komt uit een brekende golf, met een Dopper hoog opgeheven in je hand en jouw stem die galmt door de storm: "Nooit meer single-use!". Een meesterwerk. Leefde Michelangelo nog maar om het te schilderen.

Laatst bekeken door jou