Dopper Insulated 350ml Wavy White Drinkfles

  • Merk DOPPER
  • sku 27064315
  • Referentie 2066

Productinformatie

Beschrijving

Dopper Insulated - Drinkfles - Wavy White - 350 ml

Je kunt het bijna op je scherm zien. Deze fles trilt van de planeet-reddende krachten. Hij kan niet wachten om de plastic soep de vergetelheid in te schoppen. En laat het formaat je niet op het verkeerde been zetten. Deze fles zal een enorme impact hebben. 

In elke situatie houdt de Dopper Wavy White je water 9 uur warm of 24 uur koud. Ben jij meer een duiker dan een surfer? Goed nieuws! Er is ook een Dopper Insulated Wavy Black die meer lijkt op de bodem van de Marianentrog dan de schuimkoppen voor de kust van Bali. Deze statement-fles is er in twee maten: 580 ml en 350 ml (ongeveer even groot als een Dopper Original). 

Niet zo onschuldig

Dit is geen eerbetoon aan de vredesduif. Verre van. Deze fles verklaart zelfs zo ongeveer de oorlog aan wegwerpplastic. Hij is klaar voor actie. De kleur is een eerbetoon aan het schuim op die majestueuze golf, de brede grijns van de orka, de glans van een verlaten zandstrand in de nacht. Je kunt de plastic wegwerpflesjes bijna horen jammeren als je langsloopt met deze fles.

Daar heb je niet van terug, wegwerpplastic!

Deze fles is een opvallende verschijning. Hij is de beluga in een groep dolfijnen, een superheld tussen de gewone burgers. Net als jij. En het is jouw geheime wapen, verborgen in je tas. Zodra je iemand ziet die een wegwerpflesje dreigt te kopen, pak je meteen je Dopper. Deze fles straalt van de karmapunten, en voorkomt ongetwijfeld deze ondoordachte aankoop. Een schouderklopje is wel op z’n plek. 

Laatst bekeken door jou