Dopper Glass Drinkfles 400ml

  • Merk Dopper
  • sku 27064290
  • Referentie 2370

Productinformatie

Beschrijving

Dopper Glass - Drinkfles - 400ml

Al dat gedoe over plasticsoep; we weten dat ook jij erover leest en hoort. Valt onder de categorie 'ver-van-mijn-bed show'; je ziet het niet, dus het bestaat niet. Ja toch? Nee dus! Plastic verstopt zich recht onder je neus, het verbrokkelt in zulke kleine stukjes dat je het met het blote oog niet meer kunt zien. Maar het is er wel degelijk. En die handige plastic wegwerpflesjes? Die maken het er niet beter op. Wij gaan in die troebele plasticsoep eens even helderheid scheppen. Met een glasheldere herbruikbare fles die wegwerpflesjes buiten spel zet.

Deze transparante ocean-saving Held zorgt ervoor dat iedereen zich bewust wordt van het onzichtbare plastic dat onze waterhuishouding verziekt. Maar niet alleen dat! Elke verkochte fles maakt een Impact. En nee, die hoofdletter I is geen typefout. Educatieve programma's, onderzoek, campagnes om de bewustwording te stimuleren - zelfs projecten voor schoon drinkwater in Nepal worden met de opbrengst van onze flessen opgestart. Water naar de zee dragen? Nope. Elke bijdrage helpt. Goed voor je karma? Yep. Samen kunnen we het tij keren. Fles voor fles.

De minimalistische - en (ook niet onbelangrijk) superstijlvolle - glazen fles maakt een statement. Niet alleen op je bureau; ook op wereldniveau. Wacht even... het wordt nog beter. Een feitje met een mooie achterliggende symboliek. Als je 'm omkeert heb je niet alleen een beker om uit te drinken; je zet water letterlijk op een voetstuk! Waar het hoort.

In onze (en binnenkort ook jouw) Dopper Glass past tot 400 ml water. Beetje kieskeurig wat betreft de temperatuur van je water? Snappen we. Check onze Dopper Glass Insulated. Houdt warm water langer warm, en koud water langer koud. Overal aan gedacht. Dus: kom erbij. Sluit je aan bij onze missie. We stoppen niet voordat al het water glashelder is.

Laatst bekeken door jou