DiO Videofoon Draadloos met WiFi Oplaadbare Batterij

  • Merk Dio
  • sku 28568096
  • Referentie DIOVDP-B01

Productinformatie

Beschrijving

DiO Videofoon Draadloos met WiFi Oplaadbare Batterij

Met deze draadloze WiFi videofoon van DiO weet je altijd wie er voor je deur staat! Hij is eenvoudig te installeren en zorgt dat je kunt zien wie er voor je deur staat, met ze kan praten en zelfs de deur voor ze kan open doen, en dat allemaal vanaf je smartphone! Met de gratis DiOCam+-app verbind je de videofoon met je WiFi-netwerk, koppel je met 2 klikken aan je DiO-accessoires en bekijk en praat je met je bezoek vanaf elke plek.

Je kunt de bel bedraad installeren (benodigdheden bijgeleverd), of helemaal draadloos dankzij de hoogwaardige batterij. Hij is strak en modern vormgegeven en past hierdoor in elk interieur. Met de 720p-hogeresolituecamera met nachtzicht en een kijkhoek van 130° kan je altijd zien wie er voor je deur staat. Hij heeft een weerbestendigheid IP54.

De DiOCAM+-videofoon met bewegingsdetector kan een foto maken van je bezoekers en deze opslaan op een micro-SD-kaart (niet bijgeleverd) van maximaal 128 GB, zelfs als ze nog niet aangebeld hebben.

Inhoud van de set: 1 buitenunit + oplaadbare 6000mAh-batterij + naamplaatje + bevestigingsmateriaal + benodigdheden voor bedrade aansluiting (optioneel) + netvoedingsadapter.

Laatst bekeken door jou