De Duivel van Berlijn Fabiano Massimi

Productinformatie

Beschrijving

De Duivel van Berlijn Fabiano Massimi

In de thriller De duivel van Berlijn van Fabiano Massimi is Siegfried Sauer op zoek naar zijn ex-geliefde. Maar in een duister labyrint van verraad dreigt hij door de geschiedenis te worden ingehaald.
De duivel van Berlijn, het tweede deel in de serie van Fabiano Massimi met rechercheur Siegfried Sauer in de hoofdrol, is een razendspannende zoektocht door het duistere Berlijn op de rand van de oorlog. Voor de lezers van Philip Kerr, Ken Follett en Robert Harris.

Berlijn, 27 februari 1933. Het is een bitterkoude avond en de straten zijn verlaten en doodstil. Maar dat verandert als brandweerlieden zich in allerijl naar de Reichstag haasten, waar een brand razendsnel om zich heen grijpt.

In de stad bevindt zich ook Siegfried Sauer, voormalig commissaris van de politie van München. Hij is op zoek naar zijn ex-geliefde Rosa, die zich bij het verzet heeft aangesloten en vervolgens is verdwenen. In een duister labyrint van intriges, moord, machtsspelletjes en verraad probeert Sauer Rosa op te sporen, maar hij dreigt te worden ingehaald door de geschiedenis.

Laatst bekeken door jou